fbpx

Koronavirus versus folkemord på nordmenn

(Pixabay)

Faktum 1: Nordmenn vil være en minoritet i Oslo rundt år 2040. (Aftenposten)

Faktum 2: Nordmenn vil være i minoritet i Norge rundt år 2060.

Faktum 3: Norge sender 30 + milliarder kroner til u-land årlig. (Norad)

Faktum 4: Norge har tillatt at den menneskefiendtlige religionen islam har fått fotfeste i samfunnet vårt på få tiår, samtidig som vi har avviklet kristendommen som offentlig statsreligion. 1000 år med religion og tradisjon er kastet på havet på et halvt århundre. (Wikipedia)

Faktum 5: I 2018 tok 674 mennesker livet sitt i Norge – verdens beste land å bo i. Siden 1980 har over 20.000 mennesker tatt livet sitt i Norge. Det er en by på størrelse med Molde eller Lillehammer. Hvor hele byen har tatt selvmord. (UiO)

Hvor mange overskrifter og artikler med stor font og rød farge har du lest om ovenstående temaer? Hvor mye fokus har det vært på Dagsrevyen, TV2-nyhetene, debattprogram og avisforsider har det vært? Ja, Koronaviruset er farlig. Og dødelig. Og skremmende. 

Men det er det å bli en minoritet i sin egen hovedstad og land også. Og at man tømmer statskassa årlig med titalls av milliarder av kroner. Penger som kunne bygd nye sykehus, nye eldrehjem, nye skoler, gått til omsorgen, velferden og de syke her hjemme. Det ville vært mer enn nok til medisiner og forskning på kreft. Det ville vært nok til at hver eneste pensjonist ville kunne blitt garantert en verdig alderdom. At alle norske skolebarn fikk varm lunsj.

Alle norske sykehus er fulle av pasienter. Ikke få ligger på gangen. Eller må vente på plass. Man sliter med bemanning av leger og sykepleiere. Og behandling. Hvert år dør mange nordmenn som følge av feilbehandling, mangel på behandling, ventekøer og mangel på tilbud i utlandet, hvor medisinen har kommet lenger. Tusenvis dør. Både barn og eldre. Kvinner og menn. Det er tallene under streken som teller om man får leve eller dø. Om man får behandling eller ikke. 

Og det ville kunne blitt investert i psykisk helse og å ta vare på de av oss som har det vondest psykisk. Ventekøene der er ennå lenger. Vi snakker år. Her ligger mange av selvmordene.

Islams inntog i Norge har ført til at tusenvis av jenter har blitt omskjært, tvangsgiftet og utsatt for æreskultur – i ekstreme tilfeller drept. Islam er en rasistisk og antidemokratisk religion som tvinger mennesker til å følge den. Å gå ut vil ifølge deres hellige bok medføre dødsstraff. Kvinner er halvparten så mye verdt som mannen. Dyr er urene og minst verdt. Hat og rasisme fyller religionen. Og konflikt. 

Hvorfor husker du ikke disse innslagene på Dagsrevyen, fremført av programledere med en stram mine? Hvorfor har ikke disse overskriftene lyst mot deg fra avisforsidene? Hvorfor har ikke disse debattene tatt opp timer på våre TV-kanaler? Alle disse punktene er minst like farlige og en trussel for vårt samfunn som det Koronaviruset er. Det eneste som er annerledes er tidsperspektivet.

Hvorfor lar politikere og media de fem punktene seile sin vei under broen og ut på havet uten pressekonferanser, strakstiltak eller debatter? Hvor er de store overskriftene og den røde skriften? Utviklingen i de fem punktene øverst gjelder for hele Vest-Europa, og bør da også være ekstra interessant. 

Men det er det ikke. For nå har vi fått Koronaviruset. Da blir det både pressekonferanse, stramme miner, strakstiltak, økonomiske midler og store røde bokstaver i avisene. Mye av det er nødvendig og viktig. Men det hadde vært fint om vi kunne fått litt balanse i nyhetsdekningen, for selv om vi skulle få kontroll over Koronaviruset en gang i fremtiden, så vil nordmenn uansett være utsatt for et folkemord. Og milliardene fortsette å renne ut av landet vårt og ikke til de syke og svake. Islam vil bre seg om ytterligere og ødelegge nye liv. Og nye tusenvis av nordmenn vil ta livet sitt.

Da får vi vente på neste pandemi før vi får se nye pressekonferanser, stramme miner og store overskrifter.

Facebook Comments