fbpx

Korsfest ham! Brenn heksa! Venstresidens gode hat i full blomst

Michelle Malkin er er en kvinne og har asiatisk bakgrunn. Hennes nåværende tale-turne i USA opplever at skoler og teatre kansellerer hennes opptreden – ikke fordi det hun sier er farlig eller bryter loven. Men fordi hun ikke tilhører den ekstreme venstresiden

Den britiske skuespilleren Laurence Fox var nylig på en TV-debatt hvor han kom ut som konservativ og manet til sunn fornuft og ikke la politisk korrekthet og identitetspolitikk styre samfunnet. For det har han mottatt drapstrusler og hets i stor skala av venstresiden i Storbritannia de siste dagene. «Er min karriere over», spurte han en intervjuer kort tid etter at programmet var gått på luften.

 

En amerikansk skuespillerkollega, Vince Vaughn, ble nylig sett på et idrettsarrangement hvor han snakket med Donald Trump og førstedamen, Melania Trump. Det ble smilt og gitt håndtrykk. Men det var nok til at venstresiden gikk amok og krevde at det hele skulle få konsekvenser for Vaughn som skuespiller. Se hysteriet på venstre-TV.

 

 

 

På venstreekstreme TV-show som Real Time with Bill Maher inviterte man Speaker of the house, Nancy Pelosi, som bestilte egne gullbelagte penner for å signere riksretten mot Donald Trump. Det endte med såkalt «fist bump», hvor Maher nesten besvimte av lykke over å ha den snart 80 år gamle karriere-politikeren fra den feilede staten California som gjest. En delstat som har hundretusenvis av hjemløse, avføring og narkotikasprøyter flytende i gaten, og en massiv flukt av mennesker og selskaper på grunn av de høye skattene.

Samtidig går afroamerikanske demokrater ut og påstår at det går nynazister rundt på gatene i USA, mens hun helt overser at nettopp afroamerikanere har det bedre enn noensinne under Trump, med rekordlav arbeidsledighet, rekordhøy inntektsøkning, rekordhøyt frafall av sosialklienter på såkalte Food-stamps og at afroamerikanere for første gang i moderne amerikansk historie er i ferd med hoppe av demokratenes parti og over til de konservative som følge av denne oppgangen.

Jo bedre det går for nettopp folket i USA, inkludert minoritetene, jo mer hysteriske blir demokratene i sine uttalelser og påstander.

Facebook Comments