fbpx

Rasist og kommunist fikk Nordisk Råds litteraturpris – angriper Erna Solberg

Nordisk Råd. En politisk propagandapris. En etterlevning av kulturmarxismen som har gjennomsyret hele det kulturelle etablissementet i Norden i mange tiår. Her sitter de, den kaffeslurpende, sneiprøykende, bleike og kommunistiske «eliten» og deler ut priser til de som hyller sosialismen. Hyller de som best kan idealisere fattigdom og urett produsert av den samme sosialismen. Som best beskriver umoral og rusmisbruk i arbeiderpartiets råtne etterkrigssamfunn. Forhøyer det. Rosemaler det med kreativt og vakkert språk. Og juryen ruller i møkka som griser av lykke. Man deler ut miljøpriser til marxistiske propagandafigurer som er kjøpt og betalt av et sittende etablissementet. Det hele er en mørkerødbrun suppe som lukter som kloakk. Som ER kloakk. Mental avføring i høyeste potens. Det beste ville vært å asfaltere hele det nordiske rådet og sende deltakerne ut i det faktiske arbeidslivet.

Og norske medier faller over hverandre i hyllest til vinnerne av prisene. Selvhatet mot Vesten lyser som Batman-logoen på nattehimmelen. Dobbeltmoralismen kan ses herfra og til der peppern gror.

2019 er intet unntak. Faktisk er det premieeksempelet på det europeiske selvhatet og kulturelle selvmordet som den politiske eliten og globalistene (de gamle marxistene) presser gjennom i alle samfunnslag. Fra barn til eldre. Her skal det homofieres, transseksualiseres, seksualiseres, multikulturaliseres, islamiseres og dyppes i klimapropaganda, før det serveres til den hjernevaskede massen.

Vinneren av Nordisk råds litteraturpris er den 28-årige danske Jonas Eika. Som «utdannet forfatter» ved Forfatterskolen i København er han er den perfekte marxistiske soldaten. Støpt i venstreekstrem propaganda fra barnsben av, gjennom TV, aviser og sosiale medier. Han er som storebroren til Greta Thunberg. En uhellig allianse fra en virkelig Addams Family. De tenker i dobbeltspor. De uttaler innøvde fraser. De har det samme glassede blikket. Her finnes ingen originalitet eller selvstendighet. Her finnes ingen pusterom eller takhøyde. Her jobbes det innenfor de fire rammene gitt av etablissementet.

Og da kommer prisene som perler på en snor. Montanas Litteraturpris, Michael Strunge-Prisen. Toer-prisen. Og nå altså Nordisk Råds Litteraturpris. For det skal feires at de har lært seg manifestet utenat. Stalin ville klappet for dem. Hitler likeså. De er gallionsfigurene for den venstreekstreme og globalistiske mentale tåken som ligger over Europa og Vesten.

For norske bok- og litteraturanmeldere er dette det nærmeste man kommer Fifty Shades of Grey. Det er en tykk tåke av politisk opphisselse i norske avisredaksjoner hvert år når man får beskjed om hvem som har «vunnet» prisene. «Gledelig overraskelse», «Dristig», «Spennende», knotrer de ned på sine brune og utslitte tastaturer med rester av rødvin og sigarettaske. Her slipper ingen inn som mener imot. Tryggheten om at kun «våre» vinner gir en varm følelse i magen.

Så, hva hadde tidenes yngste «vinner» av Nordisk råds litteraturpris å si under sin takketale? Morsomt at du spør. Vi legger inn lenken her i teksten så dere kan lese alt selv. Men her er et par høydepunkter:

  • Angrep på det patriarkalske maktforhold (angrep på mannen)
  • Angrep på det rasistiske og fremmedfiendtlige danske og nordiske samfunnet
  • Angrep på kapitalismens dødsmaskin
  • Angrep på nasjonalstaten
  • Angrep på den hvite majoriteten 
  • Angrep på Norden som islamofobisk
  • Krav om at Norden påtar seg arvesynd for våre forfedres handlinger
  • Hyllest av det klasseløse og maktløse samfunn (marxisme)
  • Hyllest av islam 
  • Krav om åpne grenser og masseinnvandring (folkemord)

Hvis du føler du har hørt ordene og anklagene før, så har du mulig befunnet deg i nærheten av Blindern, 1. mai-toget eller en SKUP-konferanse. Snakkepunktene prisvinner Jonas Eika resirkulerer er nemlig den ideologiske grunnmuren til den politiske venstresiden. Ord for ord. Det finnes ikke en unik eller selvstendig tanke i litteraturprisvinnerens tale.

Prisvinneren gikk spesielt etter det danske sosialdemokratiske partiet og partileder Mette Fredriksen, men nevnte også konkret Norge og statsminister Erna Solberg:

«Også i deres land plasseres flyktninger og migranter i lukkede fengsler eller avsidesliggende leire. og de blir nedbrutt og syke, noen forsøker å ta sitt liv. Fra alle deres land har folk blitt deportert til steder der de ikke er i sikkerhet, eller hvor de har noen fremtid. Og mange av deres land er med på å finansiere utvidelsen og militariseringen av EUs grenser, en prosess som koster tusenvis av flyktninger og migranters liv, mens den på den samme tid kommer sikkerhet- og våpenindustriene til gode, herunder flere nordiske firmaer.»

Hylles unisont av norske statsstøttede medier

Den gamle tanta i Akersgata, Aftenposten, som nå har blitt den maskerte gatepøbelen, går selvsagt høyt ut og hyller prisvinneren.

«Dristig å kåre tidenes yngste vinner. Valget av Jonas Eika til seniorprisen er en gledelig overraskelse»

Den gamle kommunistavisa Dagsavisen kaller ham et «Dansk stjerneskudd» som skriver «samfunnskritisk» og «begeistrer med globale perspektiv».

Venstreekstremistene hos Morgenbladet omtaler Jonas Eikas som «Fruktbar», «Virkelighetsnær» og «Visjonær og samfunnskritisk»

Og i resten av fornærmelsen mot blekket som er norske medier så omtales hans venstreekstreme fremtoning så ukritisk som mulig etter sin pris. Til tross for sin åpenlyse radikale og rasistiske takketale. Han er gutten med gullbuksene. Den hjemvendte sønnen. Han skal skjermes og hylles.

Miljøpris til Greta – PR og Soros

Så, nok et år er unnagjort. Nok en godkjent kandidat har fått sin pris. Og Greta fikk sin miljøpris. Som hun i et flott PR-stunt takket nei til, mens hun samtidig krevde at blant annet Facebook skulle sensurere de som ikke er enige med henne. Takhøyden er omtrent like høy som i Legoland hos miljøbevegelsen. Et ikke selvskrevet brev – mest sannsynlig forfattet av den rabiate omgangskretsen og propagandamaskineriet som omkranser henne 24 timer i døgnet – ble publisert på hennes offentlige Facebook-profil. De eventuelle lusne prispengene fra Nordisk Råd er peanøtter i mot det hun får i PR ved å «nekte» å ta imot prisen. De vet hva de holder på med hos globalistene. Det kom nemlig frem sist måned at den kriminelle finansfyrsten George Soros har syltet ned EN KVART MILLIARD KRONER i miljøstreik-bevegelsen som har valgt barnet Greta Thunberg som gallionsfigur. Da kan man godhetsposere fra Stockholm til California, der Greta for tiden er på turne med klimasirkuset sitt.

Og slik går den ideologiske runddansen som er venstresidens grep om akademia, media og politikken i våre nordiske og vestlige samfunn. De angriper det samfunnet de selv har bygget opp. Det systemet de selv styrer. De angriper en hverdag som i all praksis er styrt av venstresiden på omtrent alle plan, inkludert innvandringspolitikk, utenrikspolitikk og bistandspolitikk. De styrer det offentlige ordskiftet. De styrer universitetene. De styrer media. De styrer de statsfinansierte riksmediene. Så hvem er det egentlig Jonas Eika angriper? Det hele er bare et skuespill for å kunne beholde makten og late som man kjemper mot en større kraft, som i virkeligheten er ens egen skygge. For i mangelen på en ekte fiende, så må man finne en opp. Og det er venstresiden etterhvert blitt veldig flinke til.

Vi ses til neste år, når den neste «spennende» ideologiske soldaten får sin pris og bruker tiden på podiet til å angripe alt og alle som har gitt ham/henne et godt, privilegert og trygt liv i Vesten.

Det holder å kjøpe et speil.