fbpx

Rødt og MDG gråter når de ikke får plass ved bordet

pngkey.com

I dagens aviser kan man lese om at kommunistpartiet Rødt og kaffe-kommunistene i Miljøpartiet De Grønne er misfornøyde med at de ikke har fått bli med på kriseløsningene til regjeringen og de større partiene på venstresiden.

– Det er udemokratisk og synd, oppsummerer Rødt-leder Bjørnar Moxnes på Facebook, skriver Dagbladet.

Men bør man få lov til å sitte ved bordet når man forfekter en politikk som har tatt livet av over hundre millioner mennesker og har radbrekket hele kontinenter? Som den dag i dag ødelegger livene til mennesker i flere titalls nasjoner? En politisk ideologi som vil avskaffe demokratiet?

Svaret er selvfølgelig, nei.

Når man i 2020, med all den kunnskapen og historiebøkene tilgjengelig fremdeles forfekter kommunismen, så har man rett og slett meldt seg ut av samfunnet.

Et samfunn vil alltid ha en liten andel mennesker som ikke klarer å tilpasse seg og som svermer for diktatur, tvang og terror. At vi i Norge har to partier, pluss endel svake sjeler som gir dem stemmer ved valg, er endel av pakka av å ha et demokrati.

Men de bør i det store og hele være hensatt til en park med gjerde rundt og ballonger med påskriften: Velkommen til fantasiverden.

Facebook Comments