fbpx

Arbeiderpartiet med nye skitne triks. Prøver å lenke avis til Joseph Goebbels

Nettavisen Resett melder tirsdag at Arbeiderpartiet er ute på tokt, igjen. Denne gangen er det LO-toppen Gard Hofsvang som angriper demokratiet.

Løgner og skitne triks er som kjent Arbeiderpartiets foretrukne metoder.

Derfor kommer ikke denne saken som noen overraskelse. På ingen måte.

Tvert imot så bekrefter saken bare det vi alle vet fra før. Nemlig at det fiendtlige Arbeiderpartiet hele tiden søker nye metoder for å undergrave ytringsfrihet og demokrati i Norge.

Resett skriver:

I Facebook-gruppen «Folkeavstemning om bom i Drammen» omtaler debattant Gard Hofsvang, som er leder for LO i Drammen og omegn, en spesifikk sak i Resett som fake news.

Han hevder også at «Goebbels»-metodene til Resett fungerer bedre i dag, enn de gjorde under krigen.

– Ahhh, så når en side som i lang tid har drevet fake news så tror du altså mer på propagandaen til siden som sprer fake news enn de som avdekker sannheten, var svaret Hofsvang ga en person som linket til en Resett-sak.

Skjermdumpen nedenfor er hentet fra Facebook-gruppen «Folkeavstemning om bom i Drammen». Målet til Arbeiderpartiet er som alltid: Nemlig å bane seg vei til penger, sympati og posisjoner.

Disse tvilsomme figurene eier ingen moral. Ingen skam.

Skitne triks er hva de lever av, og for.

Akkurat som den gangen de bombet sivile mål i Libya våren 2011. En massakre nær sagt uten sidestykke. I det minste i norsk kontekst.

Facebook Comments