fbpx

Trenger Norge en ny populistisk og karismatisk leder?

(Pixabay)

Hvor er Norges Jimmie Åkesson? Vår Nigel Farage? Vår Viktor Orban? Vi hadde Carl I. Hagen, men han ble aldri erstattet. Siv Jensen er en svært falmet og dårlig kopi, uten røtter til folket eller karisma. Det nærmeste man kommer er Sylvi Listhaug. Men har hun drivkraften, overbevisningen og den politiske kløkten som må til? Har hun et apparat rundt seg som jobber utrettelig og kjemper for henne? Vil hun tåle et massivt press mot sin profesjonelle og private karakter år etter år?

Norge er klart for et nytt parti. I det minste er Norge klart for en ny karismatisk leder av Fremskrittspartiet som vil ryste det fra grunnmuren og opp. Det betyr klare standpunkt på sentrale og populistiske temaer som innvandring, skatter og norske verdier. De eksisterende mindre nasjonalistiske partiene har dessverre ingen slik, ung og fremadstormende leder med den «riktige» bakgrunnen.

Det vi behøver er en leder med følgende kriterier:

  • Karisma og veltalenhet
  • Enkle, konsise og klare talepunkter
  • Folkelighet og kjærlighet til Norge, vår kultur og våre nasjonale verdier
  • Kamp mot globalismen og internasjonalismen – masseinnvandringen
  • Kampvilje når media, politikken og organisasjonslivet går til angrep

Hvis Fremskrittspartiet ikke klarer å produsere en slik kandidat, som i tillegg er villig til å la halve partiet gå for å føre det til en mer patriotisk og nasjonalistisk retning, så vil et nytt parti kunne ha en stor sjanse til å etablere seg i Norge.

Spørsmålet er; finnes den personen i Norge i dag? 

Facebook Comments