fbpx

LESERINNLEGG: Listhaug-saken, araberpartiet og Mulla Krekar

Regjeringa med Listhaug i spissen la frem et forslag til Stortinget om at Staten kan kaste ut IS-krigere uten først å ha en rettskraftig dom på utviselsesvedtaket.

Dette gjelder ikke de som kun har norsk pass, men de med dobbelt statstilhørighet. Ca 100 personer, i følge PST.

Sylvi Listhaug gikk så ut og kalte en spade for en spade, og at Støres Araberparti setter IS-krigeres rettssikkerhet fremfor vår egen sikkerhet.

Når Stortinget med AP i spissen, og V og KRF med på notene stemte i mot dette vedtaket, reagerte Listhaug. Og det med rette.

MULLA KREKAR GANGER  100? Vår bidragsyter sier at Norge i praksis kan få svært mange, svært dyre og svært langvarige rettssaker som vil koste norske skattebetalere hundrevis av millioner kroner i rettsutgifter. I dag måtte Sylvi Listhaug gå av som justisminister for å ha påpekt at Arbeiderpartiet har ført en politikk som gjør dette mulig. (Foto: Wikimedia Commons).

Vedtaket betyr at de IS-krigerne det gjelder kan få gratis norsk rettshjelp og anke helt opp til Høyesterett, noe som kan ta flere år og koste svært store skattebetalerkroner.

Med Mulla Kreker som eksempel, kan vi kanskje få opp til 100 x Mulla Kreker saker gående i rettsapparatet.

Med IS-krigere gående på frifot i norske storbyer. I årevis.

At dette ikke innebærer en økt fare for folk og rikets sikkerhet, må man være ganske så lobotomert for å mene.

Sylvi Listhaug gikk så ut og kalte en spade for en spade om at Støres Araberparti setter IS-krigeres rettssikkerhet fremfor vår egen sikkerhet.

Det handler faktisk denne saken om.

At vi nå har invitert opp til 100 IS-krigere hjem, til et langvarig mediesirkus i et langdrygt rettsapparat.

Som igjen fører til flere “hendelser” og aksjoner på norsk jord som kunne ha vært unngått om AP satte sikkerheten til nordmenn høyere enn rettssikkerheten til hjemvendte IS-krigere.

Facebook Comments