Site icon Lykten

VIDEO: Hun er selv frafallen muslim – nå advarer hun Vesten mot islamisering

Sandra Solomon snakker om islamiseringen i Ontario-provinsen, hun er sjokkert over hvor fort det går og hun er spesielt bekymret for barna.

Har du sett forandring som følge av islam i perioden fra du kom til Canada i 2005 og til nå i 2017?

– Det er mange flere kvinner som bruker hijab. Og de fleste restaurantene, selv en kinesisk restaurant, har halal-sertifisert mat. I alle frisørsalonger i de store kjøpesentrene er det en egen hijab-avdeling kun for muslimske kvinner.

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

– Det er også kommet flere moskeer og mange ulike muslimske festivaler, tilstelninger og konferanser. Jeg kan se at vi blir omringet av islamsk kultur. Man står foreksempel og deler ut koraner der mange mennesker ferdes.

Les også: Muslimsk kvinne halshugget fordi hun dro for å handle uten sin mann

KJEMPER MOT UNDERTRYKKELSE: Islam er en kvinnefiendtlig, rasistisk og hatefull religion ifølge den tidligere muslimen Sandra Solomon. Hun risikerer både liv og helse ved å stå frem offentlig. (Foto: Privat).

Les også: Tidligere muslim Mona Walter om Sverige, trusler og islam

Men tror du ikke at folk vil spørre hva som er galt med å dele ut koraner fordi det er noe de tror på? Hva vil du si til dem?

– Dette er kun begynnelsen, det stopper ikke her. Ja, alle er omfattet av religionsfrihet, men jeg vet med sikkerhet, fordi jeg er oppvokst som muslim, at man ikke stopper ved koranene. Islams lover kommer krypende inn i byene, for å implementere sharia-loven. Det er deres endemål og den store planen.

Les også: Muslimske klesplagg og kjønnsdelt segregering på norske skoler

– Men mange kanadiere ser ikke den store planen.

Kan du gi eksempler på hva implementering av sharia-loven betyr?

– Når man snakker om sharia-loven så snakker man om koranen. Islam er en politisk agenda, det er ikke en religion. Det er alltid koranen man regjerer med i hånden. Så uansett hva boken sier så følger de det. De retter seg ikke etter kanadiske lover eller verdier.

– Det er et helvete å leve under sharia-loven. Ingen glede. Ingen ytringsfrihet. Ingen kvinnerettigheter. Ingen likestilling.

VIDEO: Er islam en fredelig religion? En tidligere muslim forklarer

DET NYE CANADA: Muslimene i Canada har som i Europa blitt så mange at de nå krever at samfunnet begynner å tilpasse seg deres religion. Fredagsbønner i offentlige skoler er et av kravene. (Foto: Montasje).

VIDEO: Hvorfor kjemper dere ikke? Videoen alle norske feminister bør se

Kan du forklare hvordan det er forskjell på en kristen og en islamsk misjonering – noen sier at islamsk misjonering – dawa – fremkaller jihad.

– Det hele startet for 1400 år siden med en fyr som het Mohammed, islams grunnlegger. Mohammed forsøkte å spre islam i 13 år i Mekka, før han utvandret til Medina. Før utvandringen gjorde han avtaler med kriminelle om at de ville bli godt betalt hvis de hjalp ham å spre islam.

VIDEO: Dansk kjendis-imam: Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes

– Bandittene var vant med å overfalle karavanene, slå ihjel mennene og ta kvinnene som sexslaver. Barna tok de også med seg og oppdro dem til å bli muslimer.

– Da Mohammed utvandret til Medina ble bandittene med. Man kan sammenligne dem med nåtidens leiemordere.

Les også: «Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister«.

– I Medina lykkes det Mohammed med hjelp fra bandittene å skape splid mellom stammene og få flere over på sin side. Da hans hær var stor nok, vendte han tilbake til Mekka og det var her begrepet jihad mot de vantro for alvor ble satt i system. Han kalte alle som ikke trodde på ham for vantro – kafir – han utropte seg selv som den endelige profet og islams lære som eviggyldig.

– Sånn startet det, og historien har fortsatt i 1400 å, ikke noe har forandret seg og når muslimene misjonerer så er det samme som Mohammed gjorde. Man bruker taqiyya, som Mohammed først snakket fredelig om, men som ble voldelig implementert da han hadde en hær rundt seg.

– De såkalte Medina-versene sier: «Merk jødene og de kristne, gjør jihad, drep de vantro hvor enn du finner dem, utrolig mange vers og sider i medinaversene handler om jihad, det vil si krig mot de vantro.

STØTT OSS: Liker du å lese slike artikler? Støtt oss gjerne med en liten donasjon. Vipps-nummeret er over her og Paypal og kontonummeret vårt finner du nederst i artikkelen. Takk!

VIDEO: Talen du må se og høre – en tysk-arabisk islamkritiker snakker om politisk korrekt galskap i Europa

– Det er det samme muslimene gjør overalt i Canada, i Europa og alle andre steder. Jeg vil beskrive det de gjør, som en midlertidig avtale inntil de har full kontroll over landet.

– Noen muslimer i Canada arbeider for at det skal holdes fredagsbønn i de kommunale skolene.

– Jeg forstår ikke hvorfor kanadierne ikke snakker ut mot dette. Barn er meget mottakelige for hva som helst. De ønsker å hjernevaske de kanadiske barna, slik at de kan øke i antall.

– Dagens muslimske barn er morgendagens terrorister.

– Islam er farlig. Islam er ødeleggelse. Islam er vold og slaveri. Historien gjentar seg beklageligvis. Hvis du ikke kjenner historien kan du ikke se inn i fremtiden.

VIDEO: Saudiarabisk kvinner forteller sannheten om islam og Vesten

JOBBER MED BARN: En del av det å spre islam er å jobbe med barn og unge. Å inkludere muslimske helligdager og tradisjoner i barnehager og barneskoler er noe muslimer i Vesten jobber aktivt for. (Foto: Barnehagebarn i Canada).

VIDEO: Raheel Raza: Fortellingen om muslimske meninger og demografi

Noen mener at en måte å overta Vesten på er å gjenta Mohammeds liv?

– Akkurat. Det er det som skjer. De bruker taqiyya, det er nevnt i koranen. Fortell ikke de vantro en løgn med mindre du bedriver taqiyya mot dem, det betyr at du lyver overfor dem og det er halal (tillatt) overfor de vantro. Dermed har du loven på din side og koranen sier at du er bedre og dermed ikke må være ydmyk.

Dette kan forstås som et religiøst bedrag?

– Ja, bedrag, løgn, taqiyya, falskhet, det er det jeg selv møter. Når jeg snakker om islam sier jeg alltid at jeg ikke har lært om islam ved å lese de islamske tekstene, jeg har levd med islam under sharia-loven. Jeg vet presis hvordan det er for kvinner, det er et helvete, det er ikke et liv. Det er fangenskap, slaveri, fysisk, psykisk og følelsmessig voldtekt.

Kan du gi noen eksempler på livet for kvinner i Saudi-Arabia?

– Det er noe jeg aldri vil glemme. Da jeg var 10-11 år gammel så jeg halshugginger. Hver fredag samlet folk seg for å se på det og bøddelen sa «Allahu Akbar». Som barn overvar vi dette. Og det er 100 prosent sharia-lov og det er den måten man feirer fredagen på.

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Hvis man blir frafallen i Saudi-Arabia, vil man da bli drept?

– Se bare hva som skjedde med Raif Badawi. Han snakket om å nærme seg liberale verdier og han er i fengsel. Jeg vet ikke om han lever eller er død. De pisket ham offentlig foran kamera. Hans kone og tre barn er her i Canada. Kun for å ha tenkt annerledes så opplevde han dette, han har ikke engang forlatt islam.

Les også: Islamforsker: «Islamforskere er redde for å forske på islam»

VIDEO: Syrisk flyktning: «Mitt mål er å islamisere Europa»

Teksten er oversatt fra Den Korte Avis.

Exit mobile version