fbpx

30 muslimer amok i Barcelona – blod over hele t-banen – en drept

Et svært blodig oppgjør mellom 30 muslimske menn endte med drap og flere svært alvorlig skadet. Ifølge politiet skal det ha blitt brukt baseballtre, økser og macheter da mennene begynte å slåss på t-banestasjonen La Sagrera. Bråket skal også ha funnet sted utenfor i Badalona, en del av Barcelonas forsteder.

Blodspor inne i vognene og mange meter ute på stasjonsområdet var svært synlige for forskrekkede passasjerer som var vitne til hendelsen.

På bildene og filmene kan man se skadede pakistanske muslimer med store åpne sår. Ni av pakistanerne skal ha blitt pågrepet av spansk politi.

Ifølge britiske medier spekuleres det i om bråket har bakgrunn i kontroll over narkotikatrafikken i området. De pågrepne skal ha vært mellom 15 og 30 år gamle.

Lokalavisen El Pais sier at politiet i Catalonia har gjennomført flere operasjoner mot pakistanske gjenger som slåss i gatene som følge av krigen om kjøp og salg av narkotika.

For tohundreogsyvogtredevde gang så har ingen norske medier skrevet om saken.

T-banestasjonen der gjengoppgjøret fant sted er bare 20 minutter fra togstasjonen i Barcelona. (Skjermbilde/Google Maps).

Kilde: The Sun