fbpx

Boris Johnson: «Det britiske folket er min sjef»

Storbritannias nye statsminister Boris Johnson lover igjen store forandringer. Det er på tide at landet gjenoppretter sin ære og gir makten tilbake til folket. Det sier iallefall Johnson.

Bildet av Storbritannia er forandret fra fotball, Monty Python og Mr. Bean til et land der islamsk terrorisme, knivdrap og syreangrep på gatene i hovedstaden, og politisk korrekthet har gått amok.

Foreldre sender endog sine barn hjem til Afrika fremfor å la dem vokse opp i den britiske hovedstaden. Samtidig blir ytringsfriheten innskrenket, innvandringskritikere jages og fengsles, og varslere som Julian Assange havner i torturlignende fangenskap. Likeså blir befolkningen stadig mindre kristen og britisk, og mer muslimsk.

Men den nye statsministeren Boris Johnson ser lyst på fremtiden.

«Min jobb er å tjene folket», sier han i en storslagen ‘visjon’, som han har lagt ut på Twitter.

Der lover han blant annet å fikse helsevesenet og skolen, samt redde og forene landet. Storbritannia skal bli «Great» Britain igjen.

«For om det er noe som vi politikere må huske, så er det at folket er vår sjef. Min jobb er å gjøre deres gater sikrere, og vi starter med 20.000 flere politibetjenter».

Han påpeker igjen at Storbritannia skal forlate EU.

«Vi kommer til å forlate den 31. oktober. Det britiske folket har fått nok. Vi skal gjenoppbygge tilliten til demokratiet. Tiden er inne for å handle».

Om han kommer til å leve opp til sine ord, gjenstår å se, men til og med Brexitpartiets leder, Nigel Farage, ser ut til å være imponert:

«Jeg er glad for at de endelig ser ut til å lære», skriver den populære politikeren på Twitter.

Kilde: Fria Tider

Facebook Comments