fbpx

Den asylsøkende pizzabakeren Omar voldtok kvinne som hentet mat

En kvinne besøkte sin lokale pizzarestaurant i Södermalm i Stockholm for å hente mat rett før stengetid. Men istedenfor ble hun voldsomt overfalt av en asylsøkende pizzabaker, Ali Taweeq Khudair Al-Obadi (26), som fullbyrdet en voldtekt på restaurantgulvet. 

Til tross for den alvorlige forbrytelsen og tidligere asylavslag anser tingretten at utvisning i 10 år etter avtjent fengselsstraff er tilstrekkelig og at mannen da får returnere til Sverige.

(Foto: Politiet).

Det var klokken 21.45, den 10. juni i år at en eldre og syk kvinne med hjemmetjeneste besøkte Sunda pizzeria i Oxelösund for å bestille en pizza. Ifølge kvinnen begynte pizzabakeren å småprate med henne og ville deretter vise henne hvordan man baker en pizza. Plutselig overfaller Ali kvinnen, drar henne ned på restaurantgulvet og river av hennes undertøy. Han voldtar henne vaginalt og forsøker også å føre penis inn i kvinnens munn.

Under rettssaken forsvarer Omar seg med at det var kvinnen som ønsket sex med ham.

Samme person, ulike navn og identiteter.

Samme person, ulike navn og identiteter.

Det kommer også frem i rettssaken at asylsøkeren har to saker på seg hos innvandringsmyndighetene og opererer under flere ulike navn. Det ble også funnet 10.000 dollar i kontanter hjemme hos irakeren.

Omar ble dømt til tre års fengsel og deretter utvisning i 10 år. Han må også betale 115.000 kroner i erstatning til den voldtatte kvinnen. Det er uklart hvorfor Omar fremdeles oppholdt seg i Sverige da han hadde utvisningsbeslutning mot seg med en siste dato for utreise den 29. mai, 2019. Hadde svenske myndigheter gjort jobben sin, ville kvinnen ikke ha blitt voldtatt den 10. juni.

Det kommer også frem at asylsøkeren «liker» Sveriges statsminister Allah, Stefan Löfven og Socialdemokraterna på sine sosiale medier. Han skal også ha en yngre bror som avventer dødsstraff hjemme i Irak for å ha støttet terrorgruppen IS.

Kilde: Samnytt