fbpx

DET NYE OSLO: Iraker truet bilfører med våpen på åpen gate – Aftenposten utelater signalement

Politiet gikk i dag tidlig ut med en etterlysning etter en iraker, 25 år gammel, 170 til 180 cm høy, mørkt hår, som skal ha brukt et skytevåpen for å tilrane seg en bil på Tøyenbekken på Grønland i Oslo.

Dette er en av bydelene i hovedstaden der nordmenn er i minoritet og politiet har svært store utfordringer med å stoppe narkotikasalg, gjengslagsmål og grov kriminalitet begått av nyankomne migranter fra Afrika og Midtøsten. Denne gangen var forbryteren en iraker, som sannsynligvis er i Norge på asyl- eller flyktningstatus. Hvordan irakeren fikk tak i skytevåpenet – om den var ekte – og hvorfor han valgte å sikte på en uskyldig mann for å rane bilen hans er ennå uklart.

Aftenposten – Fake News i Norge

Vi legger til at Aftenposten, som nylig hadde en konferanse om «Fake News», unnlot å informere sine lesere om politiets beskrivelse av mannen. Det er uklart hvorfor journalist Hedda Ovidia Stølen gjorde dette, men at det ble gjort med vilje er det ingen tvil om. TV2-nyhetene og journalist  Edvard Ruggesæter Ertesvåg inkluderte nemlig politiets beskrivelse av gjerningsmannen til sine lesere.

HVEM, HVA, HVOR? Aftenposten glemte «hvem». Eller gjorde de det?

 

Facebook Comments