fbpx

Donald Trump mer populær enn Elton John – slo publikumsrekord på valgturne

Den sittende presidenten Donald Trumps popularitet er like høy, hvis ikke høyere, enn da han vant valget i 2016. To år med massiv negativ politisk kampanje fra media og den globale eliten har ikke stoppet folket fra å elske den eksentriske, men folkekjære og jordnære presidenten.

Bevis på dette kom under Trumps siste valgkampstopp i delstaten New Hampshire nordøst i USA, der han knuste Elton Johns publikumsrekord i SNHUArena i Manchester.

ELTON JOHN: Donald Trump hadde flere på valgmøtet sitt enn popikonets konsert i den samme arenaen. (Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Unported/Georges Biard).

Assisterende brannsjef i manchester, Mitchell Cady, forteller den britiske avisen Daily Mail at Trump presset inn over 11.500 mennesker i hallen. Den tidligere rekorden tilhørte det britiske pop-ikonet Elton John og var på 11.300 tilskuere.

Men det stopper ikke der! Brannsjefen forteller videre at minst 8.000 – 9.000 mennesker sto utenfor arenaen og måtte se valgmøtet på storskjerm. Det er noe Elton John ikke klarte å få til. Det må også legges til at hundrevis av Trump-tilhengere hadde rigget seg til et helt døgn i forveien foran arenaen slik at de var sikret inngang.

«Det er som å være på en rocke-konsert», sier en av de som ventet et helt døgn på å få se presidenten.

Media og de venstreekstreme ideologene som ønsker Trump ut av det hvite hus forsøkte forgjeves å vise noen bilder som viste noen tomme seter helt øverst i arenaen. Disse setene forble tomme fordi brannvesenet ikke kunne garantere sikkerheten for ytterligere mennesker, ettersom gulvet og de nedre nivåene var over kapasitet.

Samtidig har det kommet ut informasjon om at demokratenes kandidater som er ute på valgturne, Joe Biden og Elizabeth Warren, henholdsvis kun klarte å samle 300 og 700 mennesker på sine møter. Joe Biden som er demokratenes beste kandidat har i tillegg måtte korte ned på flere møter etter å ha kommet med løgner og uklare uttalelser som har sjokkert de fremmøtte og media.

Kilde: Daily Mail

Facebook Comments