fbpx

Emma fikk nok av den flerkulturelle volden – tok familien og flyttet

Etter 18 år i Malmø fikk Emma Zetterholm nok. På overflaten bodde hun i en villaidyll. Men i virkeligheten var hverdagen preget av bombeangrep på natten, bilbranner i nærområdet og et mord midt på lyse dagen ved en lekeplass i nærheten. 

«Jeg elsker fremdeles Malmø. Men jeg og min familie kan ikke bo der», sier hun til Aftonbladet.

Les også: Kvinne med barn på armen skutt ihjel på åpen gate i Malmø

(Foto: Privat)

Les også: Krig i Malmø – fire skuddepisoder på en dag – mann skutt med 22 skudd – barnefamilie beskutt – bussjåfør beskutt på jobb

Dråpen som fikk begeret til å renne over var da hennes eldste barn skulle begynne i første klasse. De fikk ingen av sine ønskede skolevalg, men ble plassert på en av Malmøs beryktede skoler.

Emma viser frem et kart med sorte prikker. 

«Prikkene er dødsskytinger. Skolen ligger midt inni, der det det har vært flest drap. Da sa vi nei, her skal vårt barn ikke gå på skole», sier hun.

Les også: PostNord slutter å kjøre ut pakker i Malmø – «For farlig»

Da Emma Zetterholm og hennes familie først flyttet til Malmø var det ganske rolig. Hun følte seg aldri redd. Men sakte ble alt forandret. Plutselig opplevde man et gangstermord midt i bysentrum. Skytinger på åpen gate.

«Volden krøp nærmere og nærmere på meg, min familie, venner og arbeidskolleger», sier hun.

Bilbranner, drap midt på lyse dagen, bombeangrep, biler som tutet høyt og kjørte om kapp. Naboer som klaget ble truet på livet og fikk steiner kastet gjennom vinduene. Dette var hverdagen til Emma og hennes familie de siste årene før de bestemte seg for flytte fra det flerkulturelle utstillingsvinduet som er Malmø.

Les også: To nye bombeangrep i Malmø sist natt – nå flykter svenskene fra byen

(Foto: Privat)

Les også: Drapsbyen Malmø – Antirasistisk Senter trivialiserer drapet på 16 år gammel gutt

Facebook Comments