fbpx

Gambisk asylsøker voldtok 11-årig britisk jente – Retten: «Grusom handling»

En gambisk migrant har blitt dømt til fengsel i den svært innvandretette byen Bradford i England. Mannen skal ha tvunget seg inn på soverommet til en 11-årig jente og utsatt henne for en «grusom voldtekt».

Haji Kaloga (31) plasserte hendene sine rundt barnets hals og sa: «Hvem er kulest?», før han kastet henne på gulvet og gjennomførte det som dommer Andrew Haslam i retten omtalte som et «spesielt grusomt seksuelt overgrep».

«Han tvang jenta til å ikke si noe til noen, og at hvis hun gjorde det så ville han drepe henne», sier aktor Christine Egerton i retten. Jenta klarte etter at voldtekten var gjennomført å flykte fra gambieren gjennom et vindu og kontakte politiet.

Jenta var i begynnelsen for redd til å bli med i politibilen som kom for å hente henne, men etter å ha blitt med på stasjonen så klarte hun å forklare hva Kaloga hadde gjort. Politiet klarte også å hente DNA fra gambieren som avgjorde skyldspørsmålet.

Gambiske Kalogi fikk imidlertid kun 13 års fengsel, men det er svært sannsynlig at han etter endt soning blir utvist fra England.

Det påpekes imidlertid fra nettstedet Breitbart at britiske myndigheter har en svært dårlig historikk med å pågripe og utvise ulovlige og kriminelle migranter. Det skal være over 56.000 migranter med utvisningsbeslutning som fremdeles oppholder seg ulovlig i Storbritannia. Over 700 av disse har kriminelt rulleblad og dommer mot seg.

Ingen norske medier har omtalt saken.

Kilde: Breitbart