fbpx

Komiske-Ali i svensk politi: «Facebook-grupper skaper utrygghet»

Komiske-Ali har blitt et godt kjent mem i den politiske diskursen. Ali brukes ofte når personer i det offentlige åpenlyst ignorerer sannheten, og samtidig går ut med ubegrunnede anklager om årsaken til rikets tilstand.

I Sverige gir rikspropagandakanalen SVT mikrofonen til politimannen Magnus Nilsson i utenforskapsområdet Upplands-Bro. Nilsson mener at det er Facebook-grupper som er hovedårsaken til innbyggernes utrygghet og uro i sitt lokalsamfunn.

Ikke innvandrergjengene og bandene som bruker gater og torg som skytebaner som gjør de etniske svenskene redde. Så da så.

Fra SVT:

– Allt är inte bra i Upplands-Bro, men problemen står inte i proportion till det trygghetssiffrorna visar. Den enda rimliga förklaringen är det tydliga drevet i det här Facebook-grupperna.

Vanlige borgere gjør jobben til media og politiet

En av de som tør å snakke ut om utviklingen i Sverige er den uavhengige journalisten, Joakim Lamotte. Han er på Facebook og gjør jobben svenske medier og politiet ikke tør gjøre av frykt for å bli hengt ut som rasist og nazist av det politisk korrekte svenske samfunnet.