fbpx

Kvinne bestilte mat levert hjem av Uber Eats – ble voldtatt av ulovlig innvandrer

En ulovlig innvandrer som arbeidet for matleveringstjenesten Uber Eats i Paris skulle levere mat til en ung kvinne. Men framme på adressen presset han seg inn i kvinnens hjem og voldtok henne.

Det voldsomme overfallet fant sted i begynnelsen av august, etter at en 22-årig kvinnelig student hadde vært ute og brukte mobilappen Uber Eats for å bestille mat hjem, skriver Le Parisien. Kvinnen var sliten og hadde tatt en sovetablett, noe Uber-sjåføren bestemte seg for å utnytte.

(Skjermbilde/Twitter)

En 26-årig ulovlig innvandrer fra det muslimske landet Bangladesh var den som skulle levere hjem maten, men istedenfor tvang han seg inn i hjemmet og voldtok kvinnen. Ifølge opplysninger skal innvandreren også ha tatt bilder av offeret under voldtekten. Det viser seg at bangladesheren skal ha skrytt av voldtekten til venner og bekjente og vist bildene av den voldtatte kvinnen.

Bangladesheren flyktet fra plassen, men glemte en hanske hjemme hos kvinnen som politiet lykkes å få et fingeravtrykk fra. Innvandreren som har vært etterlyst siden voldtekten fant sted, forsøkte tidligere i uken å forlate Frankrike med buss gjennom Spania, men ble da pågrepet av politiet i Bordeaux.

Det er uklart hvordan bangladesheren kunne oppholde seg ulovlig i Frankrike og endog få seg en jobb i et registrert firma. Det absolutte flertallet av Uber Eats-ansatte i vestlige land er menn med ikke-vestlig bakgrunn.

Dessverre er ikke denne saken en enkelthendelse for Uber, som har måttet takle anklager om voldtekter utført av deres ansatte. I 2017 viste en anmeldelse at tusenvis av passasjerer hadde vært seksuelt trakassert, overfalt og tilogmed voldtatt av Uber sjåfører. 

I desember 2017 ble en kvinnelig britisk diplomat voldtatt og drept av en Uber-sjåfør i Libanon.

Kilde: Voice Of Europe

Facebook Comments