fbpx

Demokratene bør slå seg sammen med de andre konservative partiene

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

Jeg er selvfølgelig enig i det som Max Hermansen og Demokratene, skriver om her på Frieord.

Les også: Vi vil redde Norge – les Frieords sommerføljetong av Demokratenes Max Hermansen

Det hadde vært veldig fint om Demokratene kunne tatt kontakt med de andre mindre partiene som er på høyresiden i norsk politikk, til samtaler om en sammenslåing av disse til et større og mer slagkraftig konservativt høyreparti.

Vi har fylkes og kommunevalg til neste høst, og om f. eks. Demokratene, Kystpartiet og Partiet De Kristne, i sammen hadde klart å stable et skikkelig alternativ til FRP og H, hadde dette vært fantastisk.

Sammen ville dere fått en del kommunepolitikere og kanskje også et par fylkespolitikere. Da hadde dere hatt to år på dere til å bevise, at dere er kommet for å bli i norsk politikk, og trass i at MSM ikke hadde skrevet et positivt ord om partiet, hadde media på høyresiden som Resett, Document, Frieord og andre, talt deres sak og sannsynligvis latt dere få så mye spalteplass som dere hadde ønsket. I tillegg har vi jo sosiale medier som er utmerket til å formidle partiprogrammet på, og når frem til alle.

Dette ville også hatt muligheten til å kunne gi nok stortingsrepresentanter på høyresiden til å danne en flertalls- regjering med H og FRP.

Som vi alle vet hadde dette scenarioet vært sosialistenes og marxistenes verste mareritt, da de ligger nede for telling, og vil få problemer med å stable seg på beina igjen, trass i at de har» fake news»-MSM på sin side.

Som barn lærte vi at ærlighet varer lengst, kanskje kan dette igjen bli en realitet.