fbpx

Islam har et kvinnesyn på steinaldernivå

Av Vidar Kleppe – tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene

Eksemplene på at islam er diskriminerende og kvinnefientlig er mange og overveldende, dette uten at norske aktivister på venstresiden bryr seg om grunnleggende brudd på menneskerettighetene i islam, som vi i de vestlige demokratier setter høyt.

Når en vet at en muslimsk kvinnes vitnemål er verdt halvparten av en manns. En kvinne som er voldtatt må stille fire mannlige vitner som støtte for sin sak. Gjør hun ikke det har hun per definisjon vært utro og kan bli drept ved steining. Det skjer ikke sjeldent. Og da har jeg ikke nevnt kjønnslemlestelse og koranskoler med ett ord. 

En islamsk kvinne kan ikke velge hvem hun skal gifte seg med og hvor hun skal bo. En mann kan skille seg ved å si det tre ganger. En kvinnes rett til skilsmisse er i realiteten nesten uoppnåelig på grunn av endeløse formelle krav.

Muslimske menn kan gifte seg med vantro kvinner. Muslimske kvinner kan ikke velge ektefelle blant vantro. Det er ikke straffbart å drepe en kvinne som har besudlet familiens ære ved å bli forelsket i en person som ikke passer far i familien.

lesbiske kvinner og homofile menn, kan steines til døde. Videre er alt for mange muslimske jenter gifteklare barnebruder ved 6 til 8-års alder: At dette er et enormt overgrep mot barna bekymrer åpenbart ikke mange muslimske menn og norske kvinner på venstresiden i norsk politikk. Da de i denne viktige debatten er fraværende og – tause som østers.

Dette er bare noen få av eksemplene som gjør at Demokratene vil fjerne all økonomiske støtte til muslimske trossamfunn. Nok er nok, og Demokratene har alltid sagt stopp!