fbpx

«New York Times innrømmer at de bygde nyhetene rundt løgnene om Trump og Russland»

En audioavspilling tatt da man trodde ingen hørte det avslører at sjefsredaktør i New York Times, Dean Baquet, forteller at man i to år har bygget opp hele nyhetsavdelingen sin rundt løgnene om Russlands innblanding i Trumps valgseier i 2016.

Baquet innrømmet også at man har fylt opp nyhetsredaksjonen med venstreorienterte som «heier på oss når vi angriper Donald Trump, men er sure hvis vi går etter Joe Biden».

VIDEO: New York Times avslørt på hemmelige opptak

Det er nettsiden Slate.com som har fått tak i audioopptaket fra et internt møte i New York Times. Og det er politisk kommentator i Breitbart.com som nå avslører Baquets løgner.

Baquet sier også at de var veldig lei seg da FBI-sjefen Robert Mueller ikke klarte å ta ned Donald Trump med sin etterforskning. 

I opptaket kan man også ofte høre at Baquet og hans ansatte kaller Trump og konservative velgere for «rasister» og at «hvit makt» nå styrer Det hvite hus.

Men både Mueller og NYT falt på sine egne sverd, da man verken fant noen innblanding fra Russland eller rasisme å henge på presidenten. Allikevel valgte man å fortsette med løgnene og narrativet ettersom det solgte annonser og tiltrakk seg lesere. Etter at Mueller innrømmet foran kongressen at det ikke var noen Russland-kobling har seertallene og lesertallene til venstremedia falt som en stein til bakken.

De få gangene man opplevde hatforbrytelser, så viste det seg å være venstreekstreme og sosialister som sto bak dem selv for å få oppmerksomhet, slik som i saken med Hollywood-skuespilleren Jussie Smollett.

NYT måtte nylig også slutte å publisere tegneserier, da man selv ble anklaget for rasisme og antisemittisme.

Etter massedrapene i USA den siste måneden har New York Times også bevisst endret overskrifter etter press fra den ideologiske venstresiden.

Kilde: Breitbart

Facebook Comments