fbpx

Ni punkter media ignorerte i massemorderens manifest for å skylde på Trump

De siste dagene har alt fra demokratiske politikere til vestlige medier gått i strupen på president Donald J. Trump for å ha inspirert drapsmannen i El Paso, Texas. Patrick Wood Crusius skjøt og drepte 22 mennesker i en Walmart-butikk, før han ble pågrepet av politiet. 

Presidentkandidatene til demokratene har sagt at Trumps retorikk og politikk førte til drapsmannens handlinger. Men nettsiden Breitbart har gått gjennom Crusius’ manifest og faktisk lest hva han skrev. Der fant man en rekke punkter som går imot demokratene og vestlige mediers påstander.

1. Skytteren påpekte miljøaspektet i sine hensikter ved å kalle manifestet for «The Inconvinient Truth», etter demokratenes presidentkandidat Al Gore.

2. Han angrep både demokrater og republikanere og gikk etter store selskap for å stå bak de økonomiske problemene i landet.

3. Et av hovedtemaene i manifestet var anti-kapitalistisk ideologi. 

4. Drapsmannen gjentok flere ganger at store selskaper står bak «ødeleggelsen av vår natur».

5. Manifestet inneholdt mange angrep på republikanere og deres samarbeid med store selskaper.

6. Manifestet promoterte venstreekstreme politiske punkter som gratis helsevesen og borgerlønn.

7. Manifestet skyldte på Trumps administrasjon for nylig å ha doblet antallet gjestearbeidere med visum denne sommeren.

8. Manifestet skyldte på den «amerikanske livsstilen» for å «ødelegge miljøet og naturen i USA» og hevdet at miljøforurensingen skaper en massiv byrde for fremtidige generasjoner. 

9. Manifestet hadde langt fra noen klare ultranasjonalistisk påstander, og angriper amerikanere, samt peker på nødvendigheten for å redusere befolkningen med makt. 

Men allikevel får Trump og hans parti skylden for massedrapsmannens ideologi. Dette fordi det passer venstresidens politiske planer og ønske om mer makt. Da er det lov å lyve.

Få dager etter Crusius’ massedrap i El Paso gikk en venstreekstremist, Conor Betts, amok og drepte ni mennesker i Dayton, Ohio. I motsetning til Crusius, så var han en aktiv politisk aktivist for blant annet terrorgruppen AFA, samt støttet flere sentrale demokratiske kandidater, blant dem Elizabeth Warren.  Dette har ingen av de demokratiske politikerne valgt å sette fokus på, ei heller media som nå angriper Trump for Crusius’ handlinger. 

Kilde: Breitbart