fbpx

SJOKK FOR VENSTRESIDEN: Trump MER populær enn Obama

Den uhyre populære presidenten Donald Trump fortsetter å fylle stadioner og konsertarenaer, med tusenvis av fans ventende utenfor. Vi har tidligere skrevet om at Trump slår musikkstjerner som Elton John i antall besøkende.

Nå kommer nyheter ut fra Newsweek som viser at Trump også er mer populær enn det Obama var i den samme perioden i sitt presidentskap.

Trump får 44.3 prosent støtte fra amerikanske velgere, som er gjennomsnittet på et halvt dusin ulike store målinger. Det er høyere enn Obamas 43.9 prosent, som ble målt den 18. september i 2011. 

Gale Pelosi er villig til å risikere alt

Den 45. og sittende presidenten har slått Obama på mange lignende målinger, noe som viser at det hysteriske mediaapparatet og demokratenes propagandamaskin ikke fungerer så bra man skulle ønske. Spesielt det Trump-hatende og krakilske lederskapet hos demokratene som nå snakker om riksrett, risikerer å tape stort som følge av sin ideologiske blindhet, snarere enn ønske om en bedre hverdag for den jevne amerikaner.

 

 

Vil stenge presidenten ute fra sosiale medier

Som følge av de høye målingene og fullstappede valgturnelokalene ønsker nå demokratiske presidentkandidater og TV-ankere at Trump skal miste tilgangen til sine sosiale medier og at man sletter alle kontoer tilhørende populære konservative kanaler. 

 

Facebook Comments