fbpx

Trump troller Demokratene og Hillary Clinton med feilmelding på hjemmesiden

«Oops! Dette er pinlig. Du leter etter noe som ikke eksisterer… » lyder feilmeldingen når man forsøker å gå inn på en side på Donald Trumps offisielle nettsted som ikke eksisterer.

President Donald Trumps kampanje troller Demokratenes presidentkandidat fra valget i 2016, som man var helt sikre på å vinne. Feilmeldingen at man leter etter noe som ikke eksisterer akkompagneres av et bilde av Hillary Clinton i bakgrunnen som holder en mikrofon på et podium med presidentseglet på.

Tre år har gått siden Trumps seier og neste år er det tid for et nytt valg. På sosiale medier har Clinton under de tre siste årene gjentatte ganger kritisert Trumps administrasjon, mens Trump fortsatt kaller henne for Crooked Hillary på Twitter.

Clinton har også vært en sterk tilhenger av teorien om russisk påvirkning under valget, noe som etter en lang etterforskning og medias fråtsing har vist seg å være falsk.

Trump har gjort seg kjent som alt annet enn en tradisjonell politiker som følger de politiske korrekte spillereglene. Isteden har han forårsaket kontrovers og opphisset stemning på nyhetsredaksjonene med sine brutalt ærlige uttalelser via blant annet Twitter. Han er heller ikke redd for å stille spørsmål og angrepe «Fake News»-mediehusene og deres journalister.

Kilde: Samnytt

Facebook Comments