fbpx

USA: Majoritet av sorte og latinamerikanere støtter kandidater som er imot ulovlig innvandring

En klar overvekt av amerikanske velgere sier de mest sannsynlig vil støtte en presidentkandidat i 2020 som jobber mot ulovlig innvandring til USA, ifølge en ny undersøkelse.

Undersøkelsen er gjort av Harvard/Harris og avslører at 70 prosent, eller syv av ti velgere i USA ønsker å støtte en presidentkandidat som har en klar politikk for å «styrke grensen for å redusere ulovlig innvandring».

Bare 30 prosent av amerikanske velgere sier de ikke ville ønske å stemme på en kandidat som ønsket å redusere ulovlig innvandring.

Venstreekstreme medier som CNN, MSNBC og NRK lyver stadig om at den sittende presidenten og hans politikk er upopulær, men nå kommer informasjon ut om at selv afroamerikanere og latinamerikanere støtter en sterk innvandringspolitikk og ikke åpne grenser, slik man kan få inntrykk av fra disse mediene og journalistene, som er politiske aktivister tilhørende venstresiden.

63 prosent av afroamerikanere og 61 prosent av latinamerikanere støtter Trumps innvandringspolitikk. Over 71 prosent av alle innbyggere utenfor storbyene sa det samme.

Etter Obamas 8 år har over 1.5 millioner lavtlønnede, lavt utdannede innvandrere kommet inn i USA årlig og tatt fra amerikanere jobber. Dette går spesielt hardt utover det laveste sjiktet i samfunnet, der eldre, syke, kvinner, unge og lavt utdannede søker jobber. Hver prosent økning av innvandrerarbeidere som kommer inn i USA senker amerikanske lønnstakeres inntekt med 0.8 prosent.

I skrivende stund befinner det seg mellom 11 og 22 millioner ulovlige innvandrere i USA, i all hovedsak i California, New York, Florida og Texas.

Kilde: Breitbart

Facebook Comments