fbpx

Vesten stiller klokka bakover 1 time – muslimer må stille klokka 1400 år fremover

Utdanning, vitenskap, teknologi, demokrati, ytringsfrihet, religionsfrihet, Vesten har alt. Vi har også den ganske irriterende sommer og vintertiden. Det er heldigvis snakk om å avvikle den. Men vi avvikler ikke samfunnet samtidig.

I muslimske land har imidlertid tiden stått stille siden år 600. Det er på tide å bli med resten av verden og gå videre med menneskerettigheter og se til stjernene. Det må bli slutt på å drepe alle som ikke følger «boka» og rive ned sivilisasjoner hvorhen man kommer.

Vær så vennlig, muslimer. Still klokka frem 1400 år og bli med menneskeheten i det nye årtusenet. Historien vil ikke dømme dere nådig hvis dere ikke gjør det.

«Vi lager ingenting»

«Mine sko er laget i Italia, min skjorte er laget i Storbritannia, min hatt er laget i New Zealand. Mine briller er laget i Østerrike. Min mikrofon er laget i USA. Min klokke er laget i Sveits. Dere hever armene og ber om at Allah og islam skal seire. Seire over hva? Hvorfor skal dere være seierherrer? 30 prosent av musimer kan ikke lese og muslimer leser ikke en hel bok i året. I Japan leser en gjennomsnittlig person titalls bøker på to år. Den muslimske verden har ingen universiteter å være stolte av, som kan produsere sinn som kan bringe verden fremover. Hvordan kan vi forvente å være som japanere? Eller som amerikanere? Folk som har lært å lese og skrive og som planlegger livene sine nøye. Vi muslimer lever våre liv helt tilfeldig og uten kontroll, kontrollert av dagsform og følelser».

Det var klare ord. Og sanne ord.

Denne lærde muslimen er imidlertid ikke den eneste som har holdt slike taler og om det samme temaet; hva har egentlig islam og muslimer å tilby den moderne verden i dag?

Det finnes over 50 muslimske land med over 1.6 milliarder troende. USA har 350 millioner mennesker. Europa har 740 millioner. Øst-Asia har 1.4 milliarder mennesker. Hvis vi ser på hva USA, Europa og Øst-Asia produserer, så er det alt fra A-Å, Fra bøker til romfart. Fra hjertemedisin til undersjøiske tunneler. Fra mobiltelefoner til selvdrevne biler.

Produserer et islamsk land en bil, fly, båt eller tog? Har de kjente teknologiske produkter? Utdanner de professorer, leger, arkitekter, ingeniører eller vitenskapsmenn i forhold til sitt folketall? Vinner muslimer titler og priser fra Nobelinstituttet eller andre presitsjefylte foreninger og organisasjoner? Har de et romfartsprogram? Sender de romsonder til Mars? Har den en partikkelaksellerator bygget under jorden? Finner de opp vaksiner og medisiner som hjelper millioner av mennesker? Har de universiteter i toppklassen?

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

Svaret er dessverre nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei og mange flere nei.

Reiser du til muslimske byer som Dubai eller Abu Dhabi, så vil du se glitrende bygninger, flotte hoteller og milliondyre biler. Men hvem har tegnet og planlagt byggene? Amerikanere, europeere og østasiater. Hvem har pumpet opp og behandlet oljen? Solgt den på det internasjonale markedet? USA, Europa og Asia. Hvem driver bankene, markedene og børsene som gjør alt dette mulig? USA, Europa og Asia. Hvem har produsert alle de glitrende og flotte bilene du ser kjøre rundt, som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes, Bugatti og Lexus? USA, Europa og Asia. Hvem produserer alle smykker, juveler og rådyre merkeklær som rike muslimer går med i sine glitrende byer, mens de kjører sine dyre biler? USA, Europa og Asia.

Er troende muslimer kjent for å være åpne, progressive, inkluderende, tolerante, integrerte og respekterer rettighetene til kvinner, barn og dyr? Igjen, nei, nei, nei, nei, nei og mange flere nei.

Det er noen som argumenterer for at islam og muslimer bidro til matematikk, litteratur og arkitektur. Men dette er dessverre også bare et politisk korrekt argument for å sidestille denne kulturen med vår. Saken er at islam ikke har noe med noen sivilisasjon eller oppfinnelser å gjøre. Bortsett fra å ødelegge dem.

Både matematikk, litteratur og storslått arkitektur hadde eksistert i mange tusen år før islam og muslimene så dagens lys. Grunnen til at muslimer prøver å stjele dette og hevde det for seg selv, er at man inntok og beleiret områder hvor man hadde matematikk, litteratur og arkitektur. Men ettersom innbyggerne ble tatt til slaver, tvunget til å konvertere eller drept, så forsvant ethvert spor av disse tidligere sivilisasjonene og kunnskapen. Og tilbake sto ørken og rester av flotte bygninger, samt nedbrente bibliotek.

Les også: Hva skjer da en muslimsk kvinne blir anklaget for å brenne koranen?

Enhver som reiser i Midtøsten og muslimske land i dag vil bare finne restene av disse storslåtte sivilisasjonene. Og i verste fall ødelegger muslimene det som er igjen. For hvis muslimer og islam virkelig sto for matematikk, litteratur og arkitektur, så ville vi sett dem bygge det videre helt siden religionen og kulturen så dagens lys. Men slik er det altså ikke. Og der ligger beviset.

Her legger vi ved tre andre videoer av islamske lærde som forteller det samme.

Relatert: