fbpx

Vår i Oslo: Skyting, bankran, knivran, gateran, overfall av kvinner, grov vold, hærverk og masseslagsmål

Hvorfor godtas den økende og brutale kriminaliteten på gatene i hovedstaden? Pistoler, automatvåpen, skyting, gjengoppgjør, masseslagsmål, kniv- og gateran, gatevoldtekter, overfall og seksuelle overgrep av kvinner, voldtekter av mindreårige, grove hærverk og antenning på biler og bygninger, blind vold for småpenger, en jakke eller lue, åpent narkotikasalg, gjengdannelser med et utall avarter av utpressing, trusler, ulovlig gambling, utenlandske og aggressive prostituerte, menneskehandel, hjemløshet, tigging fra romfolk, forsøpling av gater, torg, barnehager og parker, tagging, ruteknusing… og Merkel-klossene som pynter opp Karl Johan og innganger foran kjøpesentre.

ja, listen av sakene våre underbetalte og overarbeidede polititjenestemenn må ta tak i er endeløs. Og i tillegg så blir de samme politimennene/kvinnene og deres familier truet på livet, De kriminelle finner ut hvor de bor slik at politibetjentene som jobber mot disse kriminelle miljøene må bo på hemmelige adresser og kjøre i umerkede bilder hjem. I Sverige bygger de nå skudd- og bombesikre politistasjoner og tjenestemennene blir hentet og kjørt hjem for å sikre deres trygghet. Der ble nylig en politimann og hans familie beskutt med skarpe skudd gjennom vegger og vinduer der han, kona og barna lå og sov.

Under her i denne artikkelen er bare et lite utvalg av de tre første ukene på politiets Twitter-profil i Oslo alene. Vi regner med at en god del av den grove og organiserte kriminaliteten som skjer ikke kommer frem her, da det dreier seg om en fortløpende etterforskning av tunge kriminelle mennesker og miljøer. 

Uansett. Dette er den hovedstaden våre likegyldige politikere og offentlige institusjoner som UDI, IMDi, Nav, kriminalomsorgen og flere med dem har gitt oss. Er dette en hovedstad vi virkelig ønsker for oss selv og våre barn? Men, for de av dere som fremdeles lever i den blodrøde partitåka, så kan dere stille opp med million-bedriften Antirasistisk Senter og snakke om «rasisme», «islamofobi» og en massakre halve jorda rundt i dag klokken 17 i Oslo sentrum. Da blir det levende lys, roser og tårer i øyekroken. Da har man plutselig både hjerterom, forståelse, inkludering og medlidenhet.

Ellers fra hovedstaden og området rundt de siste ukene:

Fra TV2:

En mann i slutten av 20-årene ble knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus lørdag ettermiddag.

– Vi ble varslet like før klokken halv fire om at en person skal ha blitt knivstukket i mageregionen i området ved Skjetten senter, sa operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Trond Lorentzen, til TV 2 like etter hendelsen.

– Fornærmede har oppgitt at det var to gjerningspersoner. De var ikledd store svarte jakker, var mørke i huden og hadde øredopper, opplyste operasjonslederen.

Facebook Comments