fbpx

Coronakrisen: Trump mer populær enn noensinne

Mens venstremedia og demokratene i USA fortsetter sitt hysteri og personlige vendetta mot president Donald Trump, har folket valgt å stille seg bak presidenten og støtte hans tiltak for å lose landet gjennom Coronavirus-krisen som nå omfavner USA og resten av verden.

En ny undersøkelse fra Gallup viser at 60 prosent av de spurte er positive til presidentens håndtering av Coronaviruset i USA. Det er en oppgang fra allerede skyhøye 49 prosent i januar, da demokratene var midt i sitt falske riksrettangrep.

Allikevel velger media i USA og Norge å snu presidentens positive tall og harde arbeide til noe negativt for å få folket gjennom krisen til noe negativt. Ja, hatet og Trump derangment syndrome som det heter, er så altoverskyggende at selv i krisetider så klarer ikke venstresiden og demokratene å gi opp det politiske renkespillet. Det avslører mye.

 

I Norge kjører skattefinansierte medier på med daglige negative overskrifter og misvisende billedbruk av presidenten for å sette ham i et negativt lys. Vi har tatt skjermbilder av Dagbladet og VGs  Trump-relaterte overskrifter de siste ukene for å vise hvordan avisene kjører en venstreorientert kampanjejournalistikk mot de konservative i USA.

 

Facebook Comments