Site icon Lykten

Hans navn var Milan Loncar (25)

25-årige Milan Loncar var ute og gikk tur med sin Chihuahua, Roo, klokken 7 på kvelden i den amerikanske byen Philadelphia da han ble omringet av to mørkhudede menn med pistol.

De gikk gjennom klærne hans for å finne verdisaker. En av drapsmennene hevet deretter våpenet mot hans bryst og fyrte av et skudd. Milan lå døende tilbake på bakken holdende på sitt hundehalsbånd. Roo forlot ikke sin eier.

Les også: Hennes navn var Ashli Babbitt

DREPT: MIlan Loncar var ute og gikk tur med sin hund, Roo, da han ble omringet av to mørkhudede menn med våpen under et gateran bare noen få meter fra Milans leilighet. De henrettet 25-åringen med et skudd i brystet uten å få noe av verdi fra ham. Politiet fant Roo sittende ved siden av sin eier som ennå holdt fast i hundebåndet. (Foto: Privat).
JOSEPHUS DAVIS (20). Den mørkhudede 20-åringen henrettet den hvite mannen kaldblodig på gaten uten grunn. Han var løslatt bare to uker tidligere etter kausjon for brudd på våpenloven og kidnapping. (Foto: Politiet).

Den grufulle hendelsen ble fanget på overvåkingskamera i området.

Den nylig uteksaminerte studenten hadde akkurat begynt å jobbe for et byggefirma. «Han hadde endelig fått orden på livet sitt ifølge sin mor. 

Milan Loncar (25) var i ferd med å flytte sammen med sin kjæreste i mars, da den grufulle hendelsen fant sted.

«Jeg var så stolt av ham og alle som jobbet med ham visste, de sa at han var flink på jobbe. Alle elsket ham», sier hans mor.

Les også: Hans navn var Joakim Forsgren

25-ÅRINGEN KOMMER ALDRI HJEM IGJEN.  Her avbildet med sin mor og søster. (Foto: Privat).

Milans søster, Jelena Loncar (27) bodde i nærheten av sin bror. Hun fikk vite om drapet via en advarsel på en app på sin mobiltelefon om at en forbrytelse hadde funnet sted i nærområdet sitt. Hun var på vei hjem etter å ha hatt middag med sin mor. Da hun fikk meldingen visste hun ikke at det var hennes egen bror som var skutt og drept.

SØSTER OG BROR. Jelena har mistet sin bror for alltid. (Foto Privat).

Hun forsøkte å ringe sin bror for å høre om alt var bra, men da han ikke tok telefonen begynte hun å frykte for hans sikkerhet. At det var hennes bror som var drept ble klart da Jelenas romkamerat dro til åstedet og fant Milans hund med politiet.

Drapsmennene fikk ikke med seg noe, da alt Milan hadde på seg var husnøkler og en mobil som ble etterlatt på drapsplassen.

Det viser seg i ettertid at drapsmannen, Josephus Davis (20) ble løslatt fra fengsel bare to uker før han drepte Milan, med en redusert kausjon fra dommeren etter en bilkapring, brudd på våpenloven og kidnapping.

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

I fengsel skal Davis ha angrepet og truet en fengselsbetjent, men allikevel fått redusert kausjon. Statsadvokaten ønsket en høyere kausjon, men ble nektet dette av to ulike dommere. Davis betalte da sin reduserte kausjon og var ute på gaten igjen.

Han ble pågrepet på nytt to timer etter drapet på Milan, kjørende i en bil som var blitt tilegnet seg etter en bilkapring.

Det informeres at Josephus Davis ikke vil få mulighet til en ny kausjon, ettersom det nå er en drapssak. Men det er liten trøst for en ødelagt familie som har mistet sin sønn og sin bror. Og en kjæreste som sitter tilbake alene uten sin fremtidige ektemann og pappa til sine barn.

Les også: Hennes navn var Marianne Haugen

SKULLE FLYTTE SAMMEN: Olivia Gorski var Milan Loncars kjæreste og de hadde planer om å flytte sammen og starte et liv.  Så langt kom de aldri. (Foto: Privat).

Relatert:

Exit mobile version