fbpx

ISLAM: Brenner fanger levende, hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Og hvordan høyner en islamist sine tilhengeres moral? Ved å brenne fanger levende, hogge armer av fanger, skjære halsen av dem, og oppfordre tilhengere i USA og Europa til å angripe barnehager.

Ifølge en syrisk menneskerettighetsorganisasjon, Syrian Observatory for Human Rights, har Den islamske staten publisert en ny video som viser henrettelsen av rundt 15 soldater fra det syriske regimet. En tilfangetatt syrisk pilot blir brent levende.

Ifølge den amerikanske tenketanken Clarion Project har de islamske terroristene også sendt ut en video som viser hvordan barn ser på når hendene til en fange først blir kuttet av og han deretter får strupen kuttet over. Den grusomme henrettelsen kan du se her.

Nå truer Den islamske staten ifølge Newsweek med terror mot barnehager. På det krypterte meldingsapp-programmet Telegram, skriver en IS-tilhenger: «Jeg skulle ønske at jeg kunne reise til Europa eller Amerika eller Australia, og ved Allah brenne barna deres med olje i stedet for deres menn og kvinner. Jeg ville ikke velge et marked, klubb, kjøpesenter eller park … nei … nei … nei … Jeg ville velge en barnehage og et barnehospital for å slakte dem.» Meldingen, som stammer fra pro-ISIS mediegruppen al-Qastantiyyah Foundation, var en oppfordring til «lone wolf»-angrep i Vesten.

Norske islamister avslørt av PST i det de ønsket å drepe barnehagebarn

Frieord skrev i desember sist år hvordan muslimer i Norge ble fanget på bånd av PST der de diskuterte å drepe ansatte og barn i en barnehage på Østlandet.

Fra Frieord.no:

Også i Norge har radikale muslimer ønsket å drepe uskyldige barn.

PST arresterte tidligere i år flere navngitte muslimske terrorister som ble avhørt snakke om å gå inn i en barnehage på østlandsområdet og drepe alle barna og de ansatte. Fra TV2.no:

« Hater de vantro, mann, drepe alle fra liten til stor, gå inn i en eller annen barnehage, mann.» (Sitat slutt).

Islamister i Tyskland har også blitt pågrepet etter at det kom frem at de ønsket å forgifte barnehagebarn med iskrem solgt fra en isbil utenfor barnehager og skoler.