fbpx

Sort superstjerne i USA til afroamerikanere: «Ikke stem på demokratene»

Megastjernen Kanye West oppfordret sorte velgere i USA å ikke stemme på Obama og Hillarys parti, demokratene, i det forestående valget i 2020.

Den 42-årige rapartisten og motemogulen snakket ut på et spontant møte i New York på torsdag, der temaet kom inn på politikk. Kanye er kjent for å ha støttet den sittende presidenten, Donald Trump.

Ifølge amerikanske medier skal Kanye ha gitt råd til sorte velgere om å unngå demokratene for resten av sine liv, og at makten ligger et annet sted.

Kanye snakket om hvordan nå har valgt å flytte sine produksjonlokaler for klær og mote tilbake til det amerikanske kontinentet, sånn at amerikanerne kan få igjen jobbene sine.

Kanye nevnte også at han mulig ønsket å være en mulig presidentkandidat i 2024.

Den sorte stjernen som også er gift med sosietetsstjernen Kim Kardashian, lagde oppstyr hos venstresiden da han tok på seg en rød «Make America Great Again» caps og besøkte Donald Trump i Det hvite hus.

Official White House Photo / Wikimedia Commons

Kanyes siste album, «Jesus is King» har klatret til 1. plass på Billboard top 100, og hver eneste sang på plata ligger inne på den samme listen.

Kilde: Fox News