Site icon Lykten

Svømmehall måtte sette opp forbudsskilt for migranter – «Ikke gå inn i jentegarderoben og ikke ta på jenter»

Skiltene ble satt opp i den østerrikske byen Perchtoldsforf, en liten by like utenfor hovedstaden Wien.

Et skilt viser en mann på vei inn i jentegarderoben med ordene «STOPP», og «Adgang forbudt i de anviste områdene» ved siden av.

Les også: Småjenter antastet på badeland i Raufoss – faren kalt rasist da han sa ifra

Et annet skilt viser et bilde av en ung tenåringsjente i en bikini med tre hender som er på vei til å berøre henne.

Skiltet er påskrevet «NEI!», og forklarer at «fysisk kontakt med andre gjester er forbudt».

Og mens skiltene er skrevet på engelsk, fransk og arabisk, er det ingen lignende tekst på tysk, som viser at advarslene ikke er ment for de lokale innbyggerne.

Les også: Asylsøkere sex-angrep 11 år gamle jenter i svømmehall

Lokale innbyggere og politikere har reagert på nødvendigheten av slike skilt.

Lokalpolitiker for det nasjonalkonservative Østerrikske Frihetspartiet (FPO), Christian Hoebart, som kjemper imot masseinnvandring argumenterte at slike skilt ikke hører hjemme i et «sivilisert samfunn».

Les også: Nye sex-overgrep mot mindreårige i svenske svømmehaller

Les også: Overgrep mot mindreårige barn på offentlige bad i Sverige og Tyskland

Han fortsatte:

– Det er igjen tegn på underdanighet fra vårt samfunn for masseinnvandringen av totalt uutdannede og kulturelt fremmede mennesker.

Lokale innbyggere skrev til politikeren at svømmebassenget i Perchtolodsdorf ikke var det eneste som hadde slike skilt satt opp, og at lignende var sett i fjellbyen Gloggnitz.

Les også: Asysøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Skiltene er ikke de første unaturlige tiltakene for å stoppe seksuelle overgrep på svømmebasseng i Europa.

Frieord skrev i juni ifjor om hvordan en offentlig svømmehall i den østerrikske byen Mistelbach måtte innføre egne «flyktningfrie dager», hvor flyktninger ikke hadde lov å besøke svømmehallen.

Tiltaket kom på plass etter at en mørkhudet mann hadde tatt seg inn i jentegarderoben og seksuelt misbrukt en 13 år gammel østerriksk jente.

Les også: Østerrike: Offentlig svømmebasseng utestenger flyktninger etter flere grove angrep og voldtekter av barn

Fra Frieord.no:

Etter flere grove seksuelle overgrep og voldtekter mot mindreårige barn bestemte byens ledere og ordfører seg for å nekte flyktninger fra land som Syria, Irak og Afghanistan adgang til det offentlige badet.

Badet ligger i den lille byen Mistelbach, ca. 10 mil fra hovedstaden Wien. Ved inngangen kan man se et skilt som har påskriften: «Ingen adgang for flyktninger i dag».

Avisen Kronen Zeitung sier at politiet i byen etterforsker det siste seksuelle overgrepet som fant sted på badet.

Les også: Syv asylsøkere forgrep seg på mindreårige jenter på svømmebasseng i Tyskland

Der skal en mørkhudet mann med utenlandsk opprinnelse ha fulgt etter en 13 år gammel jente inn i kvinnegarderoben, hvor han seksuelt forgrep seg på henne. Jenta skal ha skreket så høyt at mannen etterhvert løp ut av garderoben.

Borgermesteren i Mistelbach, Alfred Pohl, uttalte til media at «beslutningen ikke var tatt med lett hjerte, men at han tar ansvaret for den».

Les også: Muslimer ønsker kjønnsdelt svømming på barneskole i Skien – får støtte av fylkesmann

MER OG MER VANLIG: Skilt som viser at man ikke skal berører andre badegjester har blitt vanlige i Vest-Europa der masseinnvandringen fra muslimske og ikke-vestlige land har funnet sted.

To sikkerhetsvakter har blitt leid inn for å patruljere fellesområdene og forbudet mot flyktningene vil gjelde helt til «sikkerheten er på plass», ifølge borgermesteren.

Den siste overgrepssaken kommer etter at en 10 år gammel gutt skal ha blitt voldtatt ved et annet offentlig bad i Østerrike av en irakisk flyktning ved navn «Amir A». Ifølge irakeren skal voldtekten ha vært en «et seksuelt nødtilfelle».

Gutten skal ha blitt voldtatt i et omkledningsrom i Theresienbadet i desember i fjor.

Gutten måtte legges inn på sykehus med alvorlige skader og moren hans fortalte til media at 10-åringen har grått seg selv i søvne hver natt etter overgrepet.

Les også: Porsgrunn får ny svømmehall – alle må dusje med klærne på

Tatovering skal stoppe seksuelle overgrep

Ifjor fikk tenåringsjenter ved basseng i nabolandet Tyskland anti-overgreps tatoveringer, med påskriften «NEI», som en advarsel for potensielle overgripere som trakasserte dem.

Les også: «Guttegjeng» bak seksuelle overgrep mot mindreårige jenter på Pirbadet i Trondheim

TATOVERING: Jenter og kvinner har i Tyskland tatt på midlertidige tatoveringer med påskriften «NEI!», for å holde innvandrergutter og menn fra å begå seksuelle overgrep. Lignende tiltak har vært gjort i Sverige, der jenter og kvinner har fått utdelt armbånd med advarsler mot mulige overgrepsmenn.

Det har vært registrert innvandrergutter helt ned i syvårsalderen som har blitt arrestert for seksuelle overgrep mot unge jenter på svømmehaller i Tyskland.

Exit mobile version