Site icon Lykten

VIDEO: Kvinnelig reporter angrepet på direkte-TV av flyktning

Francesca Parisella ble overfalt mens hun lagde en reportasje for den italienske TV-kanalen Matrix Channel 5, om hvordan migranter hadde gjort Romas Terimini stasjon til en midlertidig leir.

TV-seerne ser migranter som sover utenfor togstasjonen omringet av søppel. Plutselig hører man en stemme i bakgrunnen og sendingen blir avbrutt.

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

REPORTASJE: Francesca Parisella var på togstasjonen Roma Termini for å lage en reportasje om de svært mange migrantene som sover og forsøpler området, samt sprer skrekk og kriminalitet. (Foto: Youtube).

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger

Sendingen kommer tilbake igjen et par sekunder senere, hvor Partisella forklarer; «Vi blir angrepet!»

– Hva vil du? Er du gal? spør Parisella migranten, før hun skriker høyt to ganger.

– Herregud! uttaler programlederen fra studio, før han instruerer produksjonsteamet om å ringe politiet.

Les også: VIDEO: Italiensk TV-team angrepet av afrikanske gateselgere

ANGREPET: Den afrikanske migranten går til fysisk angrep på den kvinnelige journalisten og kameramannen på direkte TV. (Foto: Youtube).

Les også: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss» – flyktninger krever merkeklær

Les mer: UDI reiser til Italia for å hente flyktninger til Norge

Les mer: Sjokkrapport: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

Migranten forsøkte å overfalle både Parisella og hennes kameramann, men begge ble reddet av en taxi-sjåfør som kjørte forbi og så hva som skjedde. Han fikk dem i trygghet inn i bilen og ringte politiet.

Angriperen ble senere identifisert som en 37-årig mann fra Elfenbenskysten uten dokumenter eller oppholdstillatelse, som italienske myndigheter har utstedt utvisningspapirer på tilbake i september 2016.

Hvordan den kriminelle og ulovlige migranten fremdeles kan oppholde og livnære seg i Italia over seks måneder senere er et spørsmål mange i Europa spør seg.

Les mer: Pensjonert ektepar voldtatt og drept av afrikanske flyktninger i Italia

TERMINI: Togstasjonen Termini i Roma har blitt gjenstand for hundrevis av migranter, flyktninger og asylsøkere uten lovlig opphold i Italia. De bruker fortau og plasser rundt togstasjonen som oppholds- og soveplass. Dette har ført til at området har fått høy kriminalitet med åpenlys vold, narkotikasalg og prostitusjon. (Foto: Frieord.no).

Les også: SJOKKVIDEO: 80-årig hotelleier tvinges til å huse asylsøkere – myndighetene konfiskerte hotellet

Den kvinnelige TV-journalisten ble senere fortalt av politiet at hun var «veldig heldig» som unnslapp å bli skadet. Hun la ut et bilde av taxi-sjåføren som reddet henne og kameramannen.

Les mer: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Blir hjulpet inn av NGO’er og EU

Migranter fra afrikanske land, hvorav ingen er syriske flyktninger, fortsetter å flomme inn i Italia, hjulpet av NGO’er (ikke-statlige organisasjoner) og EU. I praksis fungerer disse som et drosjeselskap som henter opp migrantene 20 kilometer utenfor den libyske kysten i samarbeid med kriminelle smuglernettverk og bringer dem til Italia.

Les Frieord.no sin omfattende og avslørende artikkel om saken:

Exit mobile version