fbpx

Afrikanske innvandrere terroriserer Australia – politiet bryter stillheten og innrømmer hvem som står bak

Politiet i New South Wales, hvor millionbyen Sydney ligger, innrømmer nå at «afrikanske gjenger» står bak et stort antall kriminelle og voldelige handlinger i byen. Dette kommer i tillegg til gateran, overfall, voldtekter, hjemmeinvasjoner, bilkapringer, eldreran, butikkran, opptøyer og blind vold mot uskyldige over hele Australia.

Assisterende politisjef Mark Jones har måttet opprette spesialgrupper innen politiet for å gå etter de afrikanske gjengene som begår kriminalitet fra A til Å i det australske samfunnet.

Australia har for alvor åpnet grensene sine til afrikanske migranter det siste tiåret, som har bidratt til ekstreme tall innen kriminalitetsstatistikken. Dette kommer i tillegg til den urovekkende høye kriminaliteten fra de ikke-vestlige øybeboerne og aboriginerne som allerede bor i Australia. Det har endog gått så langt at afrikanske gjenger nå slåss mot blant annet øybeboere i etniske oppgjør om hvem som skal kontrollere narkotikasalg og generelle kriminelle aktivitet på gatene i australske storbyer.

Nå pågår en svært opphetet debatt mellom myndighetene, politiet og media om hvem som har skylden for situasjonen og om man skal adressere årsaken til den negative utviklingen.

Facebook Comments