fbpx

Merkel: «Vi må ta fra deg din ytringsfrihet, ellers har vi ikke et fritt samfunn»

MANGLER BARE BARTEN. (Skjermbilde/Youtube)

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel ligner mer og mer på sin forgjenger fra 1930-tallet, Adolf Hitler. Som Hitler ønsker hun et europeisk storrike, kontrollert sentralt fra Tyskland og EUs hovedkvarter i Brussel. Som Hitler ønsker hun total kontroll og underkastelse av sine undersåtter. 

De som tør å kritisere henne offentlig blir møtt med fordømmelse og umenneskeliggjøring. De blir omtalt som «hatere», «anti-demokrater» og «laverestående individer fra samfunnets bunn» av Merkels regjeringsapparat og statskontrollert media.

Nylig holdt Merkel en ny tordentale, der hun viftet med armene og snakket over «applausen», akkurat som sin kortvokste forgjenger. I talen uttalte den totalitære lederen at ytringsfrihet kommer med et ansvar og en pris. Og at hun ikke vil tolerere «hat» i dagens Europa. Derfor må vi innskrenke ytringsfriheten, for å kunne oppnå et «fritt samfunn», der ingen «utsatte grupper» føler seg krenket, tordnet Merkel.

De som går utenfor Merkels retningslinjer vil merke flammene.

 

Men, hva med den etniske tyskeren – og europeeren – som har blitt fortalt at han/hun er en rasist hvis man uttrykker at man ønsker å bevare sin urbefolkning, kultur og historie?

Er det ikke «hat» å angripe disse med sosialistpropaganda om en global verdenbefolkning, uten grenser eller etnisk identitet? Er det ikke hat å utsette europeere – en global minoritet – for et demografisk folkemord, gjennom masseinnvandring fra Afrika og Asia som hver seg har over en milliard mennesker? Selvfølgelig. Det står klart nedskrevet i Merkels yndlingsorganisasjon, FNs eget program. Som Merkel og Tyskland selv har underskrevet på.

Merkels uttalelser og klistrelapper kan enkelt dyttes tilbake på henne selv. For det er nemlig hun som er den intolerante. Hun er den hatefulle. Og hun er den antidemokratiske. Historien vil ikke være henne nådig.

Facebook Comments