fbpx

Terrorangrep, skyting, granater, bomber, bilbranner og knivdrap – Hvor går Europa?

Den siste uken har det nærmest ikke vært en dag uten en nyhet om en alvorlig forbrytelse utført av ikke-vestlige personer i Europa. 

Drapene på fire betjenter på politistasjonen i Paris av en muslim. Mannen som hadde smuglet inn en keramisk kniv forbi metalldetektoren skal ha hatt klare islamistiske forbindelser. Allikevel fikk han jobbe midt i det franske politiets hovedkvarter.

Dusinvis av bilbranner, henrettelser på åpen gate, skyting og drapsforsøk på vektere og bombing av forretningslokaler i vårt naboland Sverige. Dette er etterhvert blitt «normalen» i et svært flerkulturelt Sverige der over 2 millioner mennesker nå har innvandrerbakgrunn.

Terrorangrepet i Tyskland i går, der en mann i en lastebil skrek «Allah» og kjørte på 9 mennesker i en travel gate. Mannen hadde syrisk bakgrunn.

Terrorgangrepet i Tyskland i dag, der to personer skjøt med automatvåpen og kastet granater mot en synagoge og gravplass. Hendelsen fant sted under den jødiske høytiden Jom Kippur. Minst to er drept så langt. Her skal det være snakk om høyreekstreme gjerningspersoner.

I Norge formidler politiet via sine logger om grov gatekriminalitet, knivstikkinger, gjengslagsmål, uro i utenforskapsområder, bilbranner, skolebranner, angrep på politiet og i verste fall drap i de flerkulturelle miljøene.

Mediene og myndighetene forsøker så langt de klarer å legge lokk på utviklingen. «Menn», «Ungdommer», «Gjerningsperson», «Uklart motiv», «Forvirret», «For tidlig å si noe om bakgrunn». Løgnene er like mange som de er alvorlige. 

Og legger man på at europeere som har «fått nok» nå har begynt å tiltrekke seg voldsspiralen som den politiske venstresiden har satt i gang, så har man virkelig fått en multikulturell heksegryte som er i ferd med å renne over.

Hvordan hadde Europa sett ut, uten masseinnvandringen fra ikke-vestlige land?

Hvordan hadde Europa sett ut, uten etableringen av islam og moskeer?

Hvordan hadde Europa sett ut uten venstresidens marxistiske, globalistiske og islamistiske verdenssyn?

Og til sist.

HVEM står bak det hele?

 

Facebook Comments