fbpx

Venstreekstrem nyhetsblogg blokkerte Lykten på Twitter

Den blendahvite redaksjonen i Filter Nyheter byr leserne sine på en nyhetshverdag fra et venstreekstremt perspektiv. Her er det anti-Trump, anti-Brexit, anti-FrP, anti-nasjonalisme, anti-Vesten og anti-objektivitet som er nøkkelen til det redaksjonelle arbeidet. 

Nyhetsbloggen er nærmest kronisk i sin venstreorienterte dekning og utelating av venstreekstrem og islamistisk terror. I motsetning til når høyreekstreme eller nasjonalsosialister begår terror, da man går inn i minutt for minutt-dekning og dypdykk i alle aspektene av saken, inkludert å påpeke gjerningsmannens hudfarge, etnisitet og politiske motiver.

Da en påstått nasjonalsosialist gikk til angrep på en synagoge i Tyskland under Jom Kippur denne uken, var redaktør og avdanket Dagbladet-journalist Harald Klungtveit og Filter Nyheter raskt ute med en svært inngående dekning av saken. 

(Skjermbilde/Twitter).

Sammenlign det med Filter Nyheters dekning av det islamske terrorangrepet i det samme landet bare en dag tidligere, der en syrisk mann kjørte inn i en folkemengde i byen Limburg.

(Skjermbilde/Twitter).

Eller fire dager før, den 4. oktober da en islamist drepte fire politibetjenter med kniv i Paris.

(Skjermbilde/Twitter).

Når vi spurte Filter Nyheter på sin offentlige Twitter-profil hvorfor de påpekte gjerningsmannen i synagoge-angrepet sin hudfarge, landsbakgrunn, språk og politiske overbevisning, så blokkerte de Lykten.no fra å følge dem videre.

Under angrepet mot moskeen i Bærum var nemlig gjerningsmannens hudfarge, etnisitet og politiske overbevisning sentrale punkter under riksmedias omtale. Dette i motsetning til da islamister eller venstreekstremister begår terrorangrep, da man aldri nevner verken hudfarge, religion eller politisk motivasjon.

Som under drapene på de skandinaviske jentene i Marokko. Eller terrorangrepet i Stockholm i 2017. Eller de mange terrorangrepene rundt om i Europa de siste årene. Da handlet det om «enslige ulver», «sinnsforvirrede», «hjernevaskede», «ikke-religiøst», «belgisk statsborger», «ukjent motiv», «ikke klar årsak» og «gjerningspersoner». Ja, man skriver selv overskrifter som at «Lastebilen gikk amok» eller at «Flyene fløy inn i bygningene». Ikke hvem som satt bak rattet, hvilken religion personen hadde, eller deres politiske historikk med radikale miljøer. Det forbeholdes hvite og kristne mennesker.

Shoaib to the rescue

Miljøpartipolitikeren, eks-leder for Islamsk råd og rådgiver hos Antirasistisk Senter, Shoaib Sultan, som nå er ansatt hos Norsk Folkehjelp, valgte å komme Filter Nyheter til unnsetning og mente at Lykten gjør det samme.

Vi påpekte da at vi omtalte alle terrorangrepene denne uken, både de utført av islamister og nasjonalsosialister.

Shoaib Sultan valgte å trykke «liker» på sitt eget svar til oss. Filter Nyheter på sin side blokkerte Lykten.no fra å følge dem videre på Twitter.

Jaja.

 

Shoaib Sultan har fått 1 likes på Twittermeldingen sin. Den trykket han forøvrig på selv.

(Skjermbilde/Twitter).

Venstreekstrem nyhetsdekning

Ellers er det altså som nevnt ovenfor en negativ vegg av nyheter og kommentarer på Filter Nyheter mot alt som er vestlig, Trump, Brexit, FrP, HRS og nasjonalistisk.

Og slik går dagene videre i den mentale tåken som er venstresiden i norsk akademia, politikk og media.