fbpx

Muslimer snart i majoritet i deler av London

Visse deler av London består nå av 50 prosent muslimer. Det rapporterer den muslimske nyhetskanalen Shiawaves, som sier de har sett på offisielle tall fra britiske myndigheter. 

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Man venter å være i majoritet innen 10 år. Det kan fort bety slutten for vårt syn på London som en europeisk kulturell hovedstad. Sharialover, kvinnefiendtlige tvangsplagg og minareter vil dominere bybildet, istedenfor tradisjonelle britisk kultur slik vi er kjent med fra tidligere.

The Beatles, Big Ben, Madame Tussauds, slottet, shopping- og fotballturer vil sakte men sikkert viskes ut og erstattes av glinsende minareter, innpakkede kvinner, torgvarer på fortauer, graffiti og søppel. Menn i kjortler med langt skjegg som lokalt sharia-politi og som vagger nedover gaten på vei til moskeen, vil overskygge gatebildet. Byen har allerede en muslimsk borgermester og har opplevd et halvt dusin islamske terrorangrep med hundrevis av drepte og skadde.

Les også: ENGLAND: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

Les også: Multikulturelle England: Våpenfrie London har flere skyte- og knivstikk-pisoder enn trafikkulykker

 

 

 

Les også God natt, England – 3 millioner muslimer i landet

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Det er tall fra det britiske nasjonale statistikkontoret ONS, som er grunnlaget for uttalelsen til Shiawaves. 

Tall som ble sluppet i desember forteller at det finnes nærmere 3.2 millioner muslimer i England, hvorav en tredjedel er under 16 år gamle.

De utgjorde ca. seks prosent av den engelske befolkningen i 2018, men på grunn av asylbølgen i 2015, så kalkulerer man med at antallet muslimer kan tredobles frem til 2050.

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

Folkemordet på europeere – og i dette tilfellet briter – er inne i sin siste ikke-voldelige fase før faktisk vold og drap vil sette inn for å avslutte landet for godt. Dette vil kunne innebære en fullskala borgerkrig med tusenvis av døde mennesker som resultat. Det vil være uklart hvilken side Storbritannias naboer, EU og NATO vil stille seg på. Vi husker godt at disse stilte seg på muslimenes side på 1990-tallet, da Jugoslavia ble oppløst og Serbia ønsket kontroll over sine egne landområder. Da bombet NATO serbiske myndigheter, inkludert TV-stasjoner, sykehus og militære mål. Serbiske ledere ble dømt og satt i fengsel av internasjonale domstoler. Som resultat ble staten Kosovo opprettet eksklusivt for muslimer i Serbias hjerteland. At London med store landområder rundt dette vil kunne bli en uavhengig islamsk stat i England er ikke umulig med dette i minnet.

Les også: Mens innvandrere får gratis bolig så dør en hjemløs brite hver 19. time i Storbritannia

Les også: VIDEO: Dette er England. Og Frankrike. Og Tyskland. Og Norge.

 

 

 

 

 

Les også: STORBRITANNIA: Vil ikke forby spising av katter og hunder fordi det kan fornærme asiatere

Les også: Hundrevis av barer i London får førsthjelpsskrin for knivskader

Relatert:

Facebook Comments

Fria Tider