Site icon Lykten

Polen reddet i 5 nye år – masseinnvandring og intoleranse avverget

(Pixabay)

Polakkene kan puste lettet ut på mandag morgen. Deres land og fremtid er sikret i ytterligere fem år etter gårsdagens presidentvalg mellom den sittende presidenten Andrzej Duda og hans motkandidat fra partiet PO, Rafal Trzaskowski.

Duda vant med 51.2 prosent av stemmene mot Trzaskowskis 48.8 prosent., etter at 99 prosent av stemmene er talt opp.

Les også: POLEN: Det er ikke vår oppgave å rydde opp i Merkels innvandringskatastrofe

Duda har kjørt på en linje med forsvar av familiens kjerneverdier, katolisismen, støtte til de svakeste i samfunnet og motstand mot EUs lange tentakler inn i polakkenes hverdagsliv. Dette inkluderer masseinnvandring, LGTBQ-lobbyen som presser på for homofile ekteskap og adopsjon, og floskler som «åpenhet, inkludering og demokrati», men som i realiteten betyr det stikk motsatte.

Massemedia har omtalt det som om Duda og hans PiS (Lov og Rettferdighetspartiet) ønsker å stoppe den uunngåelige utviklingen i Europa. Dette innebærer altså et demografisk og religiøst folkemord på den europeiske urbefolkningen, samt å bygge opp et samfunn basert på kulturmarxistiske ideer om familie, arbeide og levemåte. Dette implementeres gjennom utdanningssystemet, musikk, film, TV, internett og reklame, og har hjernevasket millioner av mennesker i Vest-Europa til å hate seg selv, sin kultur og sin historie.

Les også: Polen – en ledestjerne i Europa

Nå gjenstår bare sentral- og Øst-Europa for globalistene i EU. Polen er i så måte første frontlinje som må brytes ned. Her har man vestlig standard og sterk økonomi, men beholdt sin nasjonalisme og kristne livsgrunnlag. Og angrepet er enormt og på alle fronter. Man har til en viss grad lykkes, da man nå altså så at en innvandring- og EU-vennlig kandidat var nære på å komme i presidentstolen. Neste gang kan man lykkes ved å trenge gjennom.

EU og vestlige massemedier har også gått sterkt ut mot PiS og Duda for å gå etter det svært inngrodde og korrupte rettssystemet fra kommunist-tiden som fremdeles rir Polen som en mare. Det påstås at dommerjobber går i arv til familiemedlemmer og sympatisører av det gamle kommunist-systemet. Mange dommer blir avsagt etter tilgang på penger og tjenester på bakrommet, og den vanlige polakk blir sittende igjen med svarteper. Duda har ønsket å avvikle dette systemet og gjøre dommerne ansvarlige for sin korrupsjon og ugjerninger forkledd som rettens lovlydige håndlangere.

Les også: VIDEO: Britisk journalist besøker Polen: «Her kan kvinner gå trygt på gatene»

Polen har ingen koran-klosser foran kjøpesentre eller offentlige plasser før helligdager, slik vi ser blant annet i Oslo. Polen har ikke opplevd terrorangrep relatert til innvandring eller islam. Polen har ingen gettoer, utenforskapsområder, voldtektsbølger, barne- og eldreransbølger, eller overfylte fengsler med utenlandske statsborgere. Polen har ikke etnisk og religiøs uro, eller en kronisk vegg til vegg dekning i media av problemer rundt religiøse plagg, rasisme eller etnisk diskriminering. Listen kan gjøres svært lang, men leseren forstår retningen vi går i.

Et skremmende trekk i VGs dekning

VG og andre massemediers dekning av valget sender kalde strømninger nedover ryggraden på ethvert anstendige menneske. Ved hele to anledninger i sin artikkel utviser man et hat og overmenneske-syn som sender tankene i retning av nazi-Tyskland og Stalins Sovjet.

Les også: Netflix ga Polen ansvaret for nazistenes konsentrasjonsleire

Man klassifiserer og verdsetter mennesker etter alder, bosted og utdannelse.

Fra VG:

Juristen Andrzej Duda har vært Polens president siden 2015. Han står sterkt i mindre byer og på landet og blant folk med lavere utdannelse.

Statsviteren Rafal Trzaskowski er ordfører i Warszawa. Han sanker bred støtte i storbyer, blant dem med bedre økonomi og høyere utdannelse.

– Alle undersøkelser viser at Duda får en stor oppslutning i mindre byer, tettsteder, på landet, blant folk med lavere utdannelse, mens Trzaskowski, har større oppslutning i store byer, blant folk med høyere utdannelse og med bedre økonomi, understreket Godzimirski til VG på søndag.

Les også: Polen avviser EUs avtale for distribusjon av migranter fra den tredje verden

Hva prøver VGs journalister Eva Beata Strømsted, Ole Løkkevik og Line Fausko å insinuere ved ikke mindre enn to anledninger i den samme artikkelen å sette søkelys på velgernes sosioøkonomiske plass i det polske samfunnet?

Er mennesker på landet og i småbyene mindre verdt? Har mennesker med lavere eller ingen utdannelse mindre rett til å få sin stemme hørt? Har mennesker med dårlig råd ikke rett til å få sin stemme telt på lik linje med de med god økonomi?

Det var slik diktaturer og terror-regimer konkluderte da de tok livet av millioner av mennesker. Og det er nettopp det som er farlig med våre massemedier, rødgrønne politikere og EU. De setter seg selv over mennesker på bakgrunn av disses sosioøkonomiske bakgrunn.

Heldigvis tapte de slaget om Polen i denne omgang.

Les også: LHBTQ-frie byer i Polen

Les også: Sverige nekter å overlevere krigsforbryter og massemorder til Polen

Les også: Barnevernet tvangsplasserte tre kristne barn hos muslimsk familie – pappa tok barna og flyktet til Polen

Les også: Europeiske medier angriper Polen på nasjonaldagen – VG omtaler deltakerne som fascister og rasister

Exit mobile version