fbpx

Polen – en ledestjerne i Europa

EU og globalistene fikk seg en ordentlig nesestyver på søndag da polakkene valgte inn det nasjonalkonservative partiet Lov og rettferd (PiS).

Etter at 80 prosent av stemmene er talt opp ligger partiet an til å få 45 prosent av stemmene, en oppgang på over 7 prosentpoeng siden sist valg i 2015.

Les også: VIDEO: Britisk journalist besøker Polen: «Her kan kvinner gå trygt på gatene»

Dette betyr at partiet kan oppleve å få en absolutt majoritet.

Polen har havnet i konflikt med EU og anti-vestlige krefter da man har nektet å ta imot muslimske asylsøkere. Samtidig har den polske økonomien gått oppover som en rakett og landets arbeidsledighet er den tredje laveste i hele EU. Man har på sin siden akseptert over 2 millioner ukrainere som har integrert seg nærmest uten problemer i Polen.

Les også: Polen avviser EUs avtale for distribusjon av migranter fra den tredje verden

PiS har satt det polske folket før resten av verden og globalistenes interesser. Man har økt barnetrygd, pensjoner og rettigheter for familier. Man har senket skattene, og til og med fjernet inntektsskatt helt for de under 26. Man har satset på å fjerne korrupsjon og juks i handelsindustrien. Og man har ønsket å reformere rettssystemet, slik at de gamle kommunistene ikke lenger styrer lov og rett etter mafia-lignende metoder.

De som tar turen fra Norge, Sverige, Tyskland og England til Polens største byer vil raskt oppdage hvor rent det er. Hvor trivelig og trygt det føles. Restauranter, hoteller og bysentrum  byr på moderne og attraktive opplevelser. Landet er også på topp i trygghet for kvinner, som kan gå på gaten uansett tid på døgnet uten frykt for overfall eller voldtekter. Det finnes knapt politibetjenter å se og overalt man reiser så er det moderne veier, infrastruktur og tjenester for den moderne europeer. Kirkeklokkene ringer på søndag og deretter fylles parker og gamlebyer opp med familier og turister som nyter en europeisk livsstil, lik den vi hadde i Norge før Gro Harlem Brundtland og Arbeiderpartiet vedtok å ødelegge Norge for all fremtid.

Dette hater selvsagt EUs ledelse og globalistene i media og akademia. Men Polen, som Ungarn, Slovakia, Tsjekkia, Østerrike og flere med dem, viser nå at man ikke ønsker å bli med på det europeiske folkemordet som mange land har begitt seg ut på. 

Les også: Israel krever 300 MILLIARDER DOLLAR fra Polen for holocaust – Polen sier nei

Les også: Britisk journalist hyller migrant-frie Polen – «Warszawa har blitt Europas nye Paris»

Les også: LHBTQ-frie byer i Polen