fbpx

14-årig hvit gutt knivdrept foran moren sin på multikulturell skole

Canadiere våkner opp til en stadig mer kald og brutal hverdag ettersom landet opplever masseinnvandring fra den tredje verden. Denne uken ble en 14-årig gutt ble knivstukket ihjel foran moren da hun skulle hente ham på ungdomsskolen i Ontario, Canada.

Drapet fant sted på mandag, etter at en gruppe ungdommer skal ha jaget ham og deretter stukket ham med kniv klokken ett på formiddagen. Moren skal ha sittet i bilen sin og sett hele forløpet.

Den hvite gutten skal ha vært i live da han ble hentet av ambulansen, men døde kort tid senere på sykehuset av skadene han ble påført av gjengen.

Les også: 59-åring døde etter at to mørkhudede ungdommer angrep ham under familiefestival

Devan Selvey ble bare 14 år. (Foto: Privat).

To andre ungdommer, 14 og 18 år gamle brødre, er nå siktet for drap. Ytterligere to ungdommer er også pågrepet i tiden etter drapet. Ifølge politiet skal drapet ha vært planlagt og filmet av gjengen.

Gjengen skal ha stjålet sykkelen til drapsofferet.

Les også: Mørkhudet mann arrestert for rasisme – angrep uskyldige på gaten – slo 20-årig hvit kvinne i hodet med murstein – norske medier helt stille

Ifølge lokal medier skal det være det niende drapet i byen siden nyttår. Skolen der gutten ble drept har nylig måttet installere overvåkingskameraer og ligger nesten sist på skolerankingen i Canada. Hver syvende elev behøver spesiell engelskopplæring og 38 prosent har behov for ekstra oppfølging.

Hele 25 prosent av befolkningen byen der skolen ligger er ikke født i Canada og nærmere 40.000 innvandrere har kommet til byen siden 2001. Byen har også erklært seg som en såkalt «Sanctuary City» for «udokumenterte migranter» fra den tredje verden. Det betyr at byen og politimyndighetene ikke sjekker innbyggernes lovlige oppholdsstatus slik at de risikerer å bli deportert. Muslimer utgjør allerede over 5 prosent av innbyggerne i Hamilton.

Ingen av nyhetssidene som omtaler saken har åpnet for kommentarer fra leserne av frykt for at sannheten om utviklingen i byen kommer ut. Myndighetene har også lukket saken slik at de får kontrollert hvilken informasjon som deles med innbyggerne i Canada og resten av verden.

Les også: Video viser grov vold mot hvit gutt – men ingen på venstresiden reagerer