fbpx

Å vaske vekk avføring og narkotikasprøyter fra gatene er «rasistisk»

Ok. Hold tunga rett i munnen på denne.

Et venstreorientert bystyremedlem i storbyen Seattle ønsket å stoppe avføring og farlig søppel fra å bli fjernet fra gatene med en høytrykksspyler, med påskudd av at det vil være rasistisk.

Ja, virkelig.

Foto: Offentlig fortau i Seattle. (Facebook/privat)

Problemet startet rundt King County tinghus i sentrum av byen, hvor hjemløshet har økt kraftig og teltbyer har blitt etablert i en nærliggende park. Flere ansatte og to jurymedlemmer skal ha blitt overfalt og angrepet på vei til og fra tinghuset.

Les også: Venezuela advarer sine flyktninger mot demokrat-styrte byer i USA (Ja, du leste riktig)

Området er også fylt med avføring som medførte at politisjef i kommunen, John Urquhart, spurte bystyret om å starte en daglig nedvasking av fortauene, som «stinker av urin og avføring».

Dette fikk imidlertid motstand fra den afroamerikanske bystyremedlemmet Larry Gossett, som argumenterte med at en slik handling ville være rasistisk fordi det «brakte tilbake minner» fra bruken av vannkanoner mot menneskerettighetsaktivistene fra 1950- og 60-tallet.

Du leste riktig. Fordi høytrykksspylere ble brukt av myndighetene for over 50 år siden for å stoppe demonstrasjoner og politiske aktivister, så skal dagens bybefolkningen måtte gå gjennom gater fylt med søppel, urin og avføring i 2019.

Les også: 70.000 mennesker dør av overdoser hvert år i USA – bygg muren nå

 

SEATTLE 2019. Millionbyen sliter med enorme områder med søppel og farlig avfall som ikke blir hentet eller fjernet. (Foto: Facebook/privat)

Les også: Eksperter: Demokrat-styrte New York City kan gå konkurs for første gang på 40 år

Hva vil det neste steget være? Å la være å slukke en brann fordi synet av brannslanger kan forårsake ubehag hos deler av befolkningen? 

Seattle og flere byer i nære delstater som Oregon har opplevd at betydelige deler av bysentrum har blitt ikke-gå områder for innbyggerne som følge av de økende problemene med aggressive hjemløse mennesker og søppel.

Los Angeles, San Francisco, Portland, Seattle og andre millionbyer på den amerikanske vestkysten sliter nå med hundretusenvis av hjemløse. Dette har medført etableringen av enorme områder med telt, okkuperte hus og bygninger, mennesker som bor i bilene sine og at søppel, narkotikasprøyter, urin, avføring og smittsomme sykdommer, nå er et reelt problem. 

Hovedårsaken til utviklingen er venstresidens enorme fokus på å tillate masseinnvandring fra Sør-Amerika og ikke-hvite nasjoner i Afrika og Asia, som nå har gjort at hvite europeere er i minoritet i hele delstater som California. Dette har ført til et enormt press på arbeids- og boligmarkedet, kuttet lønninger for middel- og lavinntektsfamilier, samt har ført til en sterk utflytting av hvite familier til nærliggende delstater mot øst.

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn

De nyinnflyttede er heller ikke vant med å følge lov og orden, da deres IQ ligger betydelig lavere enn det som kreves for å etablere og drive et høyteknologisk samfunn. De kopierer i stor grad de landene de selv flyktet fra og skaper nye lovløse samfunn uten grunnleggende funksjoner som søppeltømming, stabil elektrisitet eller rent vann, som man ofte finner i den 3. verden.

Les også: CNNs TV-anker: «Færre hvite mennesker er spennende»

 

Som i USA, så også i Europa

Utviklingen har også kommet til Europa, hvor blant annet London, Paris, Brussel og Berlin kan vise til lignende utvikling.

 

 

 

 

Kilde: Summit News, RT

Facebook Comments