fbpx

EU kalt «fascistisk» for opprettelse av «Kommisjonær for beskyttelse av den europeiske livsstilen»

Den europeiske unionen har blitt kalt «fascistisk» etter at man hadde dristet seg til å opprette en stilling som heter «Kommisjonær for beskyttelse av den europeiske livsstilen». (Commisioner for Protecting our European Way of Life».

Hvordan våger de?

Den nye rollen som vil overse innvandringspolitikken ble annonsert av den nye presidenten for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyden og vil bli fylt av Hellas’ EU-kommisjonær, Margaritis Schinas.

Margaritis Schinas. Foto: Europeans People’s Party

Venstresiden gikk umiddelbart i spagaten, og forstår ikke hvordan noen kan ønske å bevare eller beskytte vestlig kultur. 

Både britiske og nederlandske medlemmer av europaparlamentet gikk hardt ut og kritiserte opprettelsen av stillingen.

«Dette høres for meg ut som om man kopierer fascistenes retorikk rundt sterke grenser», sier Miljøpartipolitikeren Molly Scott Cato fra England.

«At europeere trenger å bli beskyttet fra ikke-europeiske kulturer er grotesk», uttaler den rødgrønne politikeren Sophie in’t Veld fra Nederland.

Veld mener videre at ‘konservative og populistiske politikere er den reelle trusselen mot Europa og vår livsstil’.

Det ble også påpekt at alle som var medlemmer av kommisjonærens råd var «hvite» og at dette var svært negativt.

Margaritas Shinas uttalte følgende etter å ha fått stillingen:

«Jeg er henrykt over å bli nominert til stillingen som visepresident ‘for beskyttelse av den europeiske livsstilen’. For en bedre beskyttelse av våre innbyggere og grenser, til moderniseringen av vårt asylsystem og investeringen i europeeres kunnskap og yrker, som vil etablere en lysere fremtid for våre unge. Jeg er sikker på at vi kan ta store steg over de neste årene for å beskytte og styrke europeere»

Angrepet mot den nye EU-stillingen viser at venstresiden kun er interessert i å beskytte andre kulturer utenfor Europa, men å beskytte vår egen kultur, sidestilles med ren ondskap.

Hvis dette er tilfellet. Hvorfor ønsker «hele verden» å komme til Vesten?

Kilde: Summit News