fbpx

Europa rister av seg maktelitens lenker – «Vi er ikke slavene deres lenger»

Masseinnvandring, oppblåste økonomiske velferdsprogram, klimahysteri, nedskjæring av eldreomsorg og utdanning, finanskriser, statsstøttede løgnmedier, venstreekstrem propaganda innen kirke, utdanning og kommuner. Listen er lang som et vondt år. 

Men nå sier europeere at nok er nok.

Resultatet i EU-valget ble en stor seier for Europa. Det mener Lega Nord-lederen Matteo Salvini, hvis parti ble overlegent størst i Italia med 34 prosent av stemmene.

«Et nytt Europa er født. Jeg er stolt over at Lega deltar i denne nye europeiske renessansen», sier den svært populære politikeren etter valget.

Men han hyller også andre EU-kritiske partier over hele Europa.

Nasjonalistene og de konservative ble også størst i Frankrike, Ungarn, Polen og Storbritannia, om man regner med Nigel Farages Brexitparti i den kategorien, som bare noen uker etter sin oppstart knuste all motstand. Farages parti ble faktisk størst i hele EU med 31.6 prosent av stemmene og får dermed 28 mandat i EU-parlamentet. I Sverige fikk Sverigedemokraterna dobbelt så mange stemmer som under sist EU-valg. 

«Dette er et tegn på at Europa forandres, at Europa er trøtt på å være en slave til makteliten», påpekte valgvinneren Salvini.

I Ungarn fikk statminister Victor Orban og regjeringspartiet Fidesz over 52 prosent av stemmene i EUs parlamentsvalg.

«Valgseieren innebærer at ungarerne har gitt oss oppgaven å stoppe innvandringen over hele Europa», sa Orban i en uttalelse til Reuters.

Keiser Juncker uten klær

Seieren kunne ikke smakt bedre bare dager etter at EU-klovnen Jean-Claude Juncker uttalte at «disse dumme nasjonalistene elsker sine land».

Det var under et intervju med den venstreekstreme TV-kanalen CNN at Juncker mente at «EU var fremtiden og at nasjonalstatene hører fortiden til».

Til tross for alle islamske terrorangrep og all grenseoverskridende kriminalitet som har fulgt i kjølvannet av Schengen-avtalen, hevder Juncker at EU vil sørge for fred.

«EU har bevist at det er plassen for fred i verden og i resten av verden ser man på EU som en fredsgud», hevdet den ofte offentlig berusede politikeren.

Han fortsatte:

«Disse populistene, nasjonalistene, dumme nasjonalistene, er glade i landet sitt og liker ikke andre. I visse land liker man ikke mennesker som kommer langveisfra, men det gjør jeg. Vi må oppføre oss solidarisk med de som har en verre situasjon enn oss». 

I tiden mellom Junckers uttalelse og EU-valget så opplevde Frankrike at muslimske terrorister fra Algerie, inkludert en kvinne, detonerte en bombe mitt i byen Lyon og skadet 13 mennesker, hvorav et av ofrene var en ung jente.

EUs innbyggere sa på søndag i så måte klart fra til Juncker at han og hans meninger ikke er ønsket lenger.