fbpx

Forsker ved universitet i Oslo forsvarer IS – «Ikke alt IS har gjort er terror»

Som tidligere terrorist , leder for Human-Etisk Forbund og nå renvasket forsker ved OsloMet (tidligere Universitetet i Oslo og Akershus), samt ekspert i norske medier på alt terror, så har Lars Gule aldri vært fremmed for å vise at hjernevasken og den politiske ideologien aldri har sluppet taket.

Fra Dagbladet:

«Kanskje ikke, nettopp fordi mange av dem som dro til Syria aldri hadde noen terrorhensikt, og i alle fall ikke overfor Norge. De ville bekjempe det brutale Assad-regimet, forsvare muslimer og/eller bo i en islamsk stat – i kalifatet. I så fall er det en urimelig demonisering av fremmedkrigerne som finner sted. Fordi noen i IS har vist seg å være svært brutale drapsmenn, anklages alle for det samme».

Urimelig demonisering av IS. Men det slutter ikke her. Gule fortsetter:

«Hva med påstanden om at IS er «en av vår tids verste terrororganisasjoner»? IS har utvilsomt vært særdeles flinke til å bruke terror som kommunikasjonsmiddel effektivt i psykologisk krigføring». 

SÆRDELES FLINKE: De er flinke og ikke alle bedriver terror, sier Lars Gule ved OsloMet i et innlegg i Dagbaldet. (Foto: Alibaba2k16 – Own work, CC BY-SA 4.0. Wikimedia).

IS har vært særdeles flinke. Vi avslutter. For nå har øra falt av.

«Men ikke alt IS har gjort er terror, og ikke alle som sluttet seg til gruppen har hatt til hensikt å begå terror. Derfor er det viktig med en nyansert og individuell tilnærming til fremmedkrigerne. Ikke minst gjelder det kvinnene som reiste til Syria».

Viktig med nyansert og individuell tilnærming til IS-terrorister.

Og nå har det også kommet frem til at IS-kvinnene var delaktige i massedrap og terror.

Dette er altså hva skattepengene våre går til.

(Skjermbilde/OsloMet).

Facebook Comments