fbpx

Helvete. Faen. Nytt grufullt drap i Tyskland

Noen ganger går bare luften ut av kroppen. Man mister troen på menneskeheten og godhet. Man ser noe man aldri kan få usett. Man får følelser gjennom kroppen man skulle ønske ikke var der. Ikke før har man nesten klart å glemme hvordan en småbarnsmor med barnet sitt i armene ble henrettet på åpen gate med et skudd i hodet i Sverige, så kommer neste æresdrap. Denne gangen fra en tysk by.

Importen av mennesker og kulturer fra den tredje verden bringer med seg de mest brutale, blodige og menneskefiendtlige oppførselen man knapt kunne drømme om. I våre verste mareritt.

Undertegnede har de siste årene skrevet om hvordan ikke-vestlige mennesker har drept sine familiemedlemmer og vestlige mennesker på de mest uhyrlige måter på våre gater. Jeg har fått alvorlige senskader av historiene og bildene. Jeg klarer ikke å få bildene ut av hodet mitt. Noen ganger ser jeg dem når jeg er på butikken, kjører bil, hører på musikk. De kommer ut fra intet. Jeg vet ikke hva som trigger minnene. Men jeg fortsetter å skrive om sakene. Jeg fortsetter å se bildene og videoene. Fordi noen må dele det med folket. Sannheten må ut.

Nylig klikket jeg på en video på Twitter som viste en muslimsk mann fra Tunisia som hogg ihjel sin kone med øks i den tyske byen Limburg. Hendelsen skal ha funnet sted klokken 8 på morgenen, rundt 300 meter fra byens jernbanestasjon. Mannen og kvinnen skal ha vært gift, men separert. Kvinnen skal ha bodd på hemmelig adresse med deres felles barn. Det informeres om at det er drapsmannens søster som visste om adressen til kvinnen og barna, og ga den ut til sin bror. Han skal da ha kjørt til området og ventet til han så kona komme ut av hjemmet sitt. Mannen skal først ha kjørt på kvinnen på fortauet og dratt henne med 30 meter nedover gaten. Mannen går da rolig ut av bilen og åpner bagasjen. Der tar han ut en øks og en slaktekniv. Kvinnen lå allerede urørlig på bakken da han angrep henne med en brutalitet og aggresjon man kun vil se i krigstider.

På videoen kan man se mannen hugge kona med øksen i ansiktet. Dette skjedde midt i uka på en rolig gate. Omringet av vanlige mennesker i ferd med å gå på jobb, skole eller til butikken. (Vi viser ikke videoen her, men kun tyske mediers dekning av saken).

Les også: Afghansk flyktning pågrepet for drapet på på Maria (19) i Tyskland

 

 

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Kvinnen hadde en 2-åring og en 3-åring med mannen. Han drepte altså sin kone og moren til sine to små barn. Hun jobbet som en lærer på en lokal skole i byen. Tidligere hadde hun søkt tilflukt på et kvinnesenter fra sin tunisiske mann. På videoen kan man høre at han skriker: «Du vil aldri forlate meg igjen», i det han hogg småbarnsmoren i ansiktet med øksen.

Det hele ble fanget på film av forskrekkede vitner. En film undertegnede så. Nå er filmen forbudt å vise og tyske myndigheter sier de vil straffeforfølge alle som publiserer eller deler den. Sannheten er brutal. Det flerkulturelle samfunnet er brutalt. Arbeiderpartiets drømmesamfunn er brutalt. Men det må ut.

Så langt vi kan se har INGEN norske medier skrevet om drapet, som ryster Tyskland på nytt. Dessverre har Tyskland opplevd en lang rekke lignende drap og angrep på åpen gate de siste årene. Felles for dem alle er at gjerningsmannen er en innvandrer eller flyktning fra et muslimsk land. Ofrene er ofte kvinner, barn og eldre, uten mulighet for å beskytte seg selv.

Les også: Ettåring halshugget på t-banen av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

Politiet truer de som deler informasjon

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Nettsider som deler «forbudt» informasjon blir ofte sensurert eller betraktet som «virus» av Twitter, Facebook og Google. Som The Gateway Pundit, en av få store internasjonale nettsider hvor sannheten legges ut om masseinnvandringens konsekvenser. Dette er beskjeden som kommer opp da man klikker på hyperlinken til nettsiden på Twitter.

Advarsel fra Twitter

Les også: Afrikansk asysløker voldtok og drapstruet 9-årig jente

Løgnpressen går til arbeid

Media og venstresiden i Tyskland har forsøkt å dekke over saken ved å omtale drapsmannen som «tysk» fordi han har tysk statsborgerskap. Man har også fjernet informasjon om hans religion og opprinnelsesland.

Det blir påpekt fra mange på sosiale medier hvordan tyske medier med stor iver går ut med både navn, bilde og alder av etniske tyskere og de man anser for å være «rasister», eller som ikke tilhører den politiske venstresiden. Som i denne saken da drapsmannen har et tysk-klingende navn, «Theodor».

Les også: Eldre mann inviterte flyktning inn i sitt hjem – fikk halsen avskåret

Svært høy kriminalitetsstatistikk

Tunisiere i Tyskland har en svært negativ kriminalitetsstatistikk. De er 45 ganger mer sannsynlig å begå kriminalitet enn gjennomsnittsbefolkningen og tysk politi forteller at 81.9 prosent av alle tunisiske flyktninger i landet ble siktet for kriminelle forhold i 2017.

Byen Limburg opplevde sist måned et islamsk terrorangrep, da en muslim fra Syria kjørte ned og skadet 17 mennesker med en lastebil i en travel gate.

ADVARSEL:

Jeg er over 18 år og godkjenner at jeg vil se resultatet av venstresidens masseinnvandringspolitikk.

For de som vil tåle eller behøver å se drapet av kvinnen, så kan dere gå inn på denne lenken.

Relatert:

Facebook Comments