fbpx

Kunne avsløre Bill Clintons pedofili og voldtekter – funnet død i fengselscellen

Den jødisk-amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein, som anklages for menneskehandel, voldtekter og pedofili, har blitt funnet død i sine fengselscelle i New York, skriver amerikanske medier i dag.

Myndighetene forteller at at Epsteins kropp ble funnet 07.30 lokal tid og det ble slått fast at han hadde «hengt seg i cellen».

Clinton-vennen ble funnet skadet allerede den 23. juli av en annen fange, men overlevde. Mange krevde da at han skulle settes i en sikker isolatcelle, før han ble drept eller «begår selvmord».

Les også: Obama og Hillarys partifeller nevnt i pedofili-ring

Epstein var siktet for å seksuelt ha utnyttet mindreårige jenter i Florida og New York. Det yngste offeret var 14 år gammelt.

Flere kjente kommentatorer påpekte at det var usannsynlig at Epstein noensinne ville se innsiden av en rettssal, da han hadde en rekke høyerestående politikere og embetsmenn på listene sine. Blant dem var tidligere president Bill Clinton og tidligere statsminister i Israel, Ehud Barak. 

Epstein skal også tidligere ha vært forsøkt dømt, men har sluppet unna harde straffer, mulig som følge av at han har svært tunge navn på listen sin over de som var med på å utnytte og voldta mindreårige – i all hovedsak hvite og kristne – jenter.

Det er også kjent at Clinton-ekteparet har en etterhvert svært innholdsrik liste over nære medarbeidere som er funnet døde eller drept. Epstein er i så måte bare den siste som kunne avsløre ekteparets mørke side for offentligheten. Hans «selvmord» i dag bare forsterker den teorien.