fbpx

Macron: «Heller migranter fra dypeste Afrika enn ‘kriminelle nettverk fra Bulgaria og Ukraina'»

Når man først skal være rasist, så er det greit å være det ordentlig. Og ingen klarer dette bedre enn den sittende franske presidenten, Emmanuel Macron.

Det var under TV-sending at Macron skal ha uttalt at han «heller vil ha migranter fra Elfenbenskysten og Guinea, enn kriminelle nettverk fra Bulgaria og Ukraina».

Reaksjonen fra bulgarske og ukrainske myndigheter lot naturlig nok ikke vente på seg:

«Ingen har rett til å forulempe de bulgarske og ukrainske folkeslagene», tordnet visepresidenten i Bulgaria, Krasimir Karakachanov.

Les også: Macron: Fremtidens Europa skal være «vendt mot Afrika»

Frankrikes ambassadører i Kiev og Sofia ble også kalt inn på teppet for å forklare seg om sin globalistiske presidents uttalelser.

Det er ikke første gangen Macron havner i politisk storm etter å ha stilt seg på samme side som unge svarte menn under et besøk i Vestindia. Høsten 2018 gikk flere fotografier viralt som viste den franske presidenten posere og klemme et par halvnakne, sorte unge menn – som senere viste seg å være kriminelle.

Les også: Hvorfor slipper Macron unna med militær bruk mot sivilbefolkningen sin?

FAVORITTER: Den franske presidenten vil heller se unge afrikanske menn enn bulgarere og ukrainere i Frankrike. (Foto: Instagram).

Les også: VIDEO: Turister i Paris gasset av politiet

Kilde: Exakt24.se