fbpx

Muslimske tenåringer ler etter å ha anlagt brann i Australia

Fadi og Abraham Zreika (Foto: Privat)

Tusenvis av hjem ødelagt av brann. Dusinvis av mennesker drept. Millioner av dyr drept. Milliarder av dollar i ødeleggelser. Et land i sorg. 

Men noen smiler og ler.

Fadi Zraika (18) ble fotografert smilende med åpen munn da han og hans bror Abraham Zraika (18) forlot rettsalen i Sydney på tirsdag, skriver avisen The Daily Telegraph. (Bak betalingsmur)

De to skal ha antent fyrverkeri som startet en gressbrann i Bright Park i Sydney den 22. desember. Politiet ble tilkalt til parken klokken 14.40, etter at rapporter hadde kommet inn om høye smell og at flere små gressbranner hadde blitt antent som raskt tok fart i vinden. Det lokale brannvesenet skal imidlertid ha klart å stoppe branntilløpet før det fikk spredt seg og forårsaket større skade.

De to brødrene skal ha blitt pågrepet på en restaurant ikke langt fra der de antente brannene.  De skal også ha vært i besittelse av en kniv.

Et større antall personer ha blitt arrestert for å ha stått bak branner og branntilløp i Australia de siste årene. Det er uklart hvor mange av disse som har ikke-australsk bakgrunn, eller som kommer fra venstreekstreme miljøbevegelser, men stadig oftere viser det seg at det innvandrere og etterkommere av innvandrere som står bak brannene.

Jihadister ber sine tilhengere om å starte branner

På ikke-statlig kontrollerte medier i Vesten har man nå snakket om hvordan jihadister i mange år har snakket om å bruke skogbranner som en måte å angripe hvite og kristne nasjoner på. Blant annet har dette stått å lese i tidsskrifter gitt ut av den muslimske terrororganisasjonen al-Qaida.

 

 

Samtidig melder flere medier om pågripelser og søk etter gjerningspersoner der branner skal ha blitt påsatt. Et urovekkende fakta er at mange av dem er av ikke-australsk opprinnelse, og flere med muslimsk bakgrunn.

Australiere er også sjokkerte over det siste årets avsløring, hvor man ser unge jenter/kvinner løpe fra en gressbrann de nettopp anla. To av kvinnene var mørkhudede, og den siste med uklart etnisk opphav.

(Foto: Politiet)

Media påstår brannene er klimarelaterte

Men det slutter ikke der. Riksmedier, politikere og kjendiser har påstått at brannene i blant annet Australia og California har bakgrunn i menneskeskapte klimaendringer. Dette kan man høre om og om igjen i nyhetsreportasjer og lese om i daglige artikler om temaet. 

Det er bare en feil.

Det hele er en stor løgn. Den absolutte majoriteten av brannene er påsatt. Resterende er myndighetene og miljøbevegelsens skyld. De har som vi har skrevet om tidligere forbudt såkalt bråtebrann og branngater.

Fra Lykten.no:

Å brenne og fjerne gamle trær, busker og kvister utenom sommerhalvåret har man gjort i mange år for å forhindre branner når sommeren står på som verst. Bråtebranner og branngater var en måte å stoppe ukontrollerte skogbranner som kunne true hus og befolkning i nærheten av skog, samt skape bedre mark for neste år. 

Men de siste årene har miljøverneren i samarbeid med myndighetene fått det for seg at dette er miljøforurensing og stoppet det. Man har også brukt som grunn at man vil beskytte dyrelivet og dermed ikke har fått klarert områder som ellers ville blitt ryddet og forberedt. Det har betydd at trær og busker har fått vokse seg nærmest ut av kontroll og at det ligger enorme mengder med døde og tørre trær, busker og kvister – samt gress og bare venter på å bli antent når temperaturen stiger.

(Skjermbilde/Fox News)

Og når det først antennes, så brenner det skikkelig og ukontrollert. I California og Australia har brannene tatt livet av mange mennesker og ødelagt hele boligområder. Milliarder i verdier er gått tapt og tusenvis av mennesker har blitt hjemløse. På den måten har miljøvernerne ikke bare sørget for enorm forurensning gjennom massive skogbranner, men også at millioner av dyrearter har dødd i de ukontrollerte brannene. 

I Australia har man dessuten pågrepet et større antall personer for å tenne på skog og busker de siste årene – altså er det ikke klimaforandringer som står bak brannene, slik som riksmediene forsøker å selge oss.

 

Facebook Comments