fbpx

Politikere i Wales ønsker at landet skal bli et «fristed for flyktninger og asylsøkere»

Venstreekstreme politikere i Wales jobber nå med å endre landet til å være jordens første «fristed» for «flyktninger og asylsøkere».

Det walisiske likestillingsforbundet, myndighetene og ideelle organiasjoner har publisert en rapport der formann John Griffiths fra Arbeiderpartiet ønsker å hjelpe den walisiske regjeringens mål om å bli en internasjonal fristat. Målet ble satt allerede tilbake i 2012.

«Den konstante nyhetssyklusen med bilder og historier fra mennesker som unnslipper krig og forfølgelse i Syria, Irak og andre land bringer hjem tragedien med nylige globale hendelser. Historiene som disse menneskene har fortalt oss har vært både hårreisende og stressende, men til slutt inspirerende», sa Griffiths.

«Det er kritisk at det eksisterer et godt nok hjelpeapparat for migrantene når de kommer til Wales, slik at de kan delta fullt i det walisiske livet og ha meningsfylte liv i sine nye samfunn».

Et annet politisk parti i landet, Det walisiske separatistparti, uttrykte også støtte til denne politikken om å omgjøre landet til et fristed for migranter. Partileder Leanne Wood har promotert ideen i mange år allerede.

Støtten for en slik politikk er imidlertid begrenset blant urbefolkningen i landet.

En undersøkelse laget av YouGov i 2014 fant at 68 prosent av befolkningen mente at innvandringen burde kontrolleres bedre, i motsetning til kun 5 prosent som mente Wales skulle ha åpne grenser. 41 prosent mente også at innvandringen har ødelagt Wales, mens 18 prosent mente at skaden var «svært alvorlig».

Undersøkelsen viste også at majoriteten av innbyggerne i Wales ønsker at man skal kontrollere EU-innvandringen, like mye som innvandringen fra utenfor EU. Dette stopper imidlertid ikke Arbeiderpartiet og andre venstreekstreme politikere i å gjøre Wales til tredje verdensland, med borgerkrig og etniske konflikter innen få generasjoner.

Kilde: Breitbart

Facebook Comments