fbpx

Red Ice TV slettet fra Youtube – hadde 333.000 abonnenter

Youtubes utrensing av politiske dissidenter fortsetter. Nå har nettgiganten tatt ned den engelskpråklige kanalen Red Ice TV, som drives av svensken Henrik Palmgren og hans kone Lana Lokteff.

Kanalen er svært stor og pleier å sende intervjuer med ulike nasjonalistiske og samfunnskritiske debattanter og akademikere.

(Skjermbilde/Twitter).

Youtube-kanalen ser ut til å være slettet helt. Det står at kanalen ikke eksisterer.

«Vår Youtube-kanal med 330.000 abonnenter har blitt tatt ned uten advarsel. Vi ber Youtube om å undersøke dette. Hjelp oss å kreve tilbake vår kanal. Dette er absurd sensur», skriver Red Ice på Twitter.

«Ti års hardt arbeide har forsvunnet på noen sekunder», skriver Henrik Palmgren.

Den siste tiden har Facebook, Twitter og Youtube slettet en mengde innvandringskritiske og konservative kontoer. Iblant har det allikevel hendt at slettede kontoer har fått komme tilbake. Sensuren kommer etter at venstremedia og venstreekstreme regjeringer i blant annet Sverige og Tyskland har krevd at Google fjerner materiale som inneholder «hat».

Google og de andre nettgigantene har deretter begynt utslettingen av kontoer, selv om ingen av de som har fått sine kontoer slettet har brutt noen lover eller blitt dømt for innholdet på sine kanaler. 

Red Ice Media er en backup kanal for Red Ice TV, og Henrik og Lana har laget en video om slettingen av hovedkanalen sin. Se den øverst her før også den blir slettet.

Kilde: Fria Tider